Petak, 14 kolovoza, 2020

Upozorenje: Šokantna snimka spolnog odgoja širi se internetom

Nedavno su se na internetu počele širiti vrlo eksplicitne snimke. Snimke su djelo skupine „Sex-ed“ (spolni odgoj) te se bave problemima promjene spola, masturbacije i seksualnosti, a prezentiraju se pred cijelim razredima mlade djece.

Na snimkama je Nadine Thornhill koja je jedna od „vodećih kanadskih stručnjakinja za dječju i adolescentsku seksualnost“ i Eva Bloom koja se bavi „istraživanjima na području seksa“ te vodi online satove spolnog odgoja.

U jednoj epizodi, imenom Spol, te dvije žene objašnjavaju pojam „ne-binarnosti“ te ustraju na tome da spol nije biološki određen, nego da je nametnut te da je on vrlo fleksibilan koncept, piše CBN News.

One ne ostavljaju mjesta za diskusiju, nego se baziraju na točno/netočno pitanjima. Jedno od tih pitanja jest: „Svatko rođen sa stidnicom je djevojčica. Točno ili netočno?“

Većina djece odgovaraju s točno.

„Nije svatko siguran u svoj odgovor i to ima smisla“, nastavlja jedna od „edukatorica“, „Naše genitalije ne određuju naš spol. Neke osobe rođene sa stidnicom su dečki“.

Kasnije se na snimci pojavljuje transseksualac Kaleb koji djecu uči o ubrizgavanju hormona, oblačenju u ženu i promjeni spola.

Kada im je rekao da mogu biti što žele ili da se mogu identificirati s bilo čime, djeca su imala vrlo zanimljive odgovore.

Jedan je dječak rekao: „Ja sam onda toalet“. Kaleb je instinktivno odgovorio znajući da je to zaista apsurdna rečenica: „Ne vjerujem da je toalet spol“. No, tada se jako brzo ispravio: „No, možda za tebe jest“, nastojeći mladoj djeci, koja su još pod utjecajem drugih, nametnuti da je u redu da se identificiraju kao toalet ako to žele.

Kada je Kaleb ispričao svoju priču o identitetu i promjeni spola, djeca su ostala zbunjena. No tada je rekao. „Za mene, u dnevnom životu, bio sam djevojčica… No kada sam izašao na pozornicu, bio sam muškarac, koristio sam muške zamjenice“.

Tada je započeo s ubrizgavanjem hormona: „Promijenili su mi glas i tijelo. Ponovno sam prošao pubertet u dvadesetima. Svaki tjedan moram uzimati hormone“.

Tada je dodao još detalja o operaciji: „Uklonio sam si grudi. Imam ožiljke na prsima. O onome što mi je u hlačama pričam samo s ljudima koji će to možda i vidjeti“.

Tada na scenu stupaju nove osobe koje su pričale o masturbaciji kao obliku „samo-ljubavi“. Kada je jedno dijete upitalo što je to masturbacija, dobilo je dogovor: „To je kada se osoba sama dodiruje po genitalijama kako bi iskusila seksualni užitak“. Djeca su se nervozno migoljila.

No „učiteljica“ je dodala da je „masturbacija dobra jer možete iskusiti užitak i ne morate ići u krevet ni s kim drugim“. Imajte na umu da se ovakve snimke nazivaju „edukativnim materijalom“ te su navodno namijenjene za djecu od 9 do 12 godina starosti.

Tada su dvije gay osobe počele dijeliti svoja iskustva na što su dobili pitanje: „Kako naučiti biti gay?“

Jedan od muškaraca je odgovorio: „Pa ako se ikada upitate kako je to biti gay onda je za to internet“. No, nitko nije bio siguran što to točno znači.

Mnogi su slali povratne informacije u vezi navedenih snimki te su izrazili zabrinutost i užasnutost.

Jedan od komentara je: „Tko su ti roditelji koji bi dopustili svom djetetu da bude dio ove ludosti?“.

Drugi je dodao: „Ovo je zlostavljanje… namjerno zbunjivanje djece i zadavanje doživotnih ožiljaka. Zaista uznemirujuće“.

Izvor novizivot.net

Komentari

Komentari