‘Uništio’ ga pred cijelom nacijom: Jeste vidjeli što je Šprajc priredio Bernardiću?

Podijeli

Mnogi SDP-ovci koji su stekli kakvu takvu reputaciju na listama su spušteni jako nisko

Sudeći po tome kako su slagali liste Andrej Plenković i Davor Bernardić čini se da obojica rade jedan za drugoga. Evo čuli smo kako je problem sa svojim unutarstranačkim oponentima koji među biračima kotiraju bolje nego kod njega riješio Andrej Plenković, ali isto to je napravio i njegov kolega iz SDP-a, Davor Bernardić, komentirao je Zoran Šprajc za RTL.

Dakle, mnogi SDP-ovci koji su stekli kakvu takvu reputaciju, prepoznatljivost i popularnost među biračima, na listama su spušteni tako nisko da mnoge od njih gotovo sigurno nećemo vidjeti u Saboru. Umjesto njih, Davor Bernardić je visoka mjesta koja jamče ulazak u Sabor podijelio svojim stranačkim činovnicima za koje ne znaju ni mnogi u SDP-u. Tako je recimo uspješni i u Dalmaciji popularni gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević u 10. izbornoj jedinici završio tek na 9. mjestu.

Saborskom zastupniku Ranku Ostojiću Bernardić je ponudio 7. mjesto na toj listi pa se Ostojić zahvalio na ponudi i odbio uopće biti na listi kao i šef šibensko-kninskog SDP-a Joško Šupe i gradonačelnik Trogira Ante Bilić kojima se također nudila neulazna pozicija na listi.

Prilično ponižavajuće

Nije iznenađenje da je skupina buntovnika protiv Davora Bernardića poput Siniše Hajdaša DončičaMihaela Zmajlovića i Peđe Grbina također dobila zadnja mjesta na svojim listama, ali je prilično ponižavajuće da je šef zagrebačkog SDP-a i najaktivniji saborski zastupnik uopće, Gordan Maras, iz svoje druge izborne jedinice premješten u prvu gdje je dobio tek 6. mjesto na listi.

Jedno od većih iznenađenja je i pozicija saborskog zastupnika Joška Klisovića koji je “završio” u 3. jedinici i to tek na devetom mjestu.

Bude li sve kako treba, Andrej Plenković bi Davoru Bernardiću zauzvrat mogao ponuditi mjesto potpredsjednika Sabora koje podsjetimo, donosi dobru plaću i službeni automobil s vozačem, a više od toga naš Davor i ne traži.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Putin našao zaštitu protiv korone: Ovako čega se još nitko nije sjetio…
>>> PREDSJEDNIK SNV-A MILOŠEVIĆ: “Da pitamo preživjele iz Jasenovca je li “Čavoglave” budnica? To je ustaški pozdrav”
>>> STRAVA U RIJECI, BIVŠI ŠEF KRIM POLICIJE PLANIRAO UBOJSTVO OBERSNELOVE PROTIVNICE I NJENOG UNUKA! “Trebaš im autom zgaziti sina, neće ti ništa dokazati zbog epilepsije”
>>> I MLADEN GRDOVIĆ IDE NA IZBORE: POGODITE S KIM!
Komentari

Najnovije