‘Umrla sam i vratila se među žive, evo što vas čeka nakon smrti. Ugledala sam čudnog muškarca i ženu…’

Podijeli

Amerikanka Tricia Barker prije nekoliko godina teško je stradala u prometnoj nesreći. Došlo je do žestokog frontalnog sudara, te je u bolnicu je prebačena u kritičnom stanju.

Danas tvrdi da je njezina duša napustila tijelo još dok su se kirurzi borili za njezin život na operacijskome stolu jer je iskrvarila dok su obavljali zahvat na kralježnici.

“Bila sam svjesna svoga stanja, da sam postala duh. Postala sam kopija svog tijela sastavljena od svjetla i nalazila sam se gotovo u kutu sobe, ali otprilike uz strop. Promatrala sam otamo kirurge kako se bore za moj život i pitala se zašto je toliko puno krvi, zašto je tako naglo gubim, prenosi webcafe.hr

Tada sam ugledala dvoje inteligentnih bića također načinjenih od svjetlosti, muškarca i ženu, i doživjela sam ih kao anđele.

Poslala su mi telepatsku poruku da će sve biti u redu, a zatim su osvijetlila moje tijelo, baš kao i ruke kirurga. Međutim, nedugo potom su na monitoru sve aktivnosti stale, linije su se izravnale.

Postalo mi je jasno da sam umrla i više to nisam željela gledati. Izašla sam iz operacijske sale i u čekaonici ugledala svoje shrvane roditelje”, prepričala je doživljaje iz bolnice i otkrila što je uslijedilo:

“Poletjela sam prema noćnom nebu i osjetila prisutnost svijesti koju sam interpretirala kao svjetlost od Boga. Preplavio me osjećaj ljubavi, dubokog

Taj osjećaj ljubavi je bio toliko intenzivan da je to teško opisati. Ne možete zamisliti tu količinu ljubavi, mi za života ne osjećamo ništa tome slično, možda tek u natruhama.

Počele su mi stizati poruke, kazivale su mi da je ljubav sve što je važno, a ta mi je svjetlost počela pokazivati još više iz mog života. Bilo je tu i dijelova koji mi se nisu toliko svidjeli, koji su me podsjećali da sam znala prema drugima biti gruba i osuđivati ih.

Odjedanput se sve pretvorilo u prekrasan krajolik, imala sam osjećaj da je sve mrtvo iznova živo. Ukazao mi se pokojni djed i izgledao je prekrasno. Umro je još u sedamdesetima, ali u raju je sjajio.

Osjećala sam se ponovno poput maloga djeteta, potpuno slobodna, zaštićena i silno voljena od Boga.

Više nisam željela napustiti to “kraljevstvo”, ali sam iznenada začula glas koji mi je kazao da ću o svom iskustvu morati podučavati druge i vratio me u tijelo”, kazala je tijekom intervjua koji je nedavno dala Anthonyju Cheneu za njegov YouTube kanal.

Na odjelu intenzivne njege ostala je naredna tri dana, a svemu je dodala kako je tijekom čitavog procesa oporavka osjećala prisutnost i pomoć anđela.

Komentari

Najnovije