Uhvačen serijski grebač automobila, koji je napravio štetu od gotovo 7.4 milijuna kuna!

Podijeli

Na sudu u Bavarskoj pojavio se muškarac optužen da je ogrebao više od 600 automobila. Policija, koja je osnovala posebnu jedinicu za istraživanje ovih pritužbi, priopćila je kako su osumnjičenog uhvatili u djelu nakon što su dobili dojavu.

Uskoro će krenuti suđenje 26-godišnjem Nijemcu koji je harao Bavarskom i od veljače do travnja 2018. godine te u tome periodu oštrim je predmetom izgrebao čak 642 različitih automobila.

Tamošnji mediji odmah su ga prozvali “serijskim grebačem automobila”, a stručnjaci procjenjuju kako je prava brojka vjerojatno veća, te sumnjaju kako je dotični odgovoran za uništavanje 1700 automobila. No, za 642 postoje ili svjedoci ili materijalni dokazi ili snimke s nadzornih kamera, a na njima je napravio štetu veću od 930.000 eura.

Kad bi mu se moglo dokazati namjerno oštećivanje svih 1700 automobila, ta cifra bi premašila 2,3 milijuna eura, prenosi automobili.klik.hr

Uhićenje dotičnog izvršeno je u ranim jutarnjim satima, u travnju 2018. godine, nakon što je 24-godišnja žena prijavila policiji kako je čula zvuk grebanja automobila. Svjedokinja je kroz prozor vidjela osobu s druge strane ulice, koja je išla od automobila do automobila, te identičnim pokretom ruke oštećivao vozila.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> RATNIK KARAČIĆ OBJAVIO VIDEO PORUKU: ”I s jednom nogom ću igrati, ako treba”
>>> OPREZ: Dala kćer u autoškolu, uslijedio šok – Ovo bi se lako moglo dogoditi i vama!
>>> Crnogorci prosvjedovali uz prepjev Thompsonove ‘Bojna Čavoglave’
>>> GENERAL RASKRINKAO LAŽI IZ SERIJE O GOTOVINI! ‘Vrdoljak zaboravlja da ima živih svjedoka? Partizanski filmovi su mila majka u odnosu na ovo!’
>>> Munib Ahmetspahić postao prvi deradikalizirani povratnik iz Sirije
Komentari

Najnovije