Četvrtak, 4 lipnja, 2020

UHIĆENI BOSANAC, RUS I AUSTRIJANAC: Dosjetili se kako da se voze besplatno, ali vožnja im nije dugo trajala

Trojac je ukrao registracijske tablice s jednog vozila u Salzburgu i stavio na svoj automobil. Potom su se odvezli do benzinske crpke gdje su napunili rezervoar te još nekoliko kanistera dizelskim gorivom, a onda pobjegli bez plaćanja računajući da će ukradene tablice zavarati policiju

Policija u austrijskom Eugendorfu nadomak Salzburga uhitila je trojicu kradljivaca koji su prakticirali vrlo neobičnu i domišljati pljačku. Slobode su lišeni 28-godišnji državljanin BiH te dvojica maloljetnika – 16-godišnji Rus i 15-godišnji Austrijanac. Radio Sarajevo prenosi kako su njih trojica 19. svibnja uvečer ukrali registracijske tablice s jednog vozila u Salzburgu i zatim ih stavili na svoj automobil.

Policijaci nisu nasjeli lukavoj prijevari

Potom su se odvezli do benzinske crpke u Hallwangu pa ondje napunili rezervoar te još nekoliko kanistera dizelskim gorivom. Kada su natočili gorivo, sjeli su u automobil i pobjegli bez plaćanja. Računali su da će se policija na snimci s nadzorne kamere fokusirati na registracijsku tablicu i da će time zavarati trag i proći nekažnjeno. No, policajci su ih identificirali, locirali i transferirali u policijsku postaju gdje je trojac priznao pljačku u kojoj su oštetili benzinksu crpku za iznos od nekoliko stotina eura.

Policija sada pregledava snimke i drugih sličnih pljački nastojeć utvrditi je li domišljati trojac odgovoran za još neku sličnu krađu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ZLOČINAC ILI NE? Ovo je prava istina o Vojislavu Stanimiroviću za koju dosad niste čuli
>>> Evo zašto na Pjaci neće biti izvješena zastava LGBT zajednice
>>> PROTIVNO UPOZORENNJU WIGEMARKA Dio migranata već prebačen u većinski hrvatska sela bihaćkog kraja
>>> JAVIO SE KONOBAR IZ TREBINJA Evo zašto je napadnut u Dubrovniku
Komentari

Komentari