Ponedjeljak, 13 srpnja, 2020

Uhićen vozač koji je udario djevojčicu na pješačkom prijelazu i pobjegao

Zagrebačka policija u utorak je pronašla automobil i uhitila vozača kojega sumnjiči da je u četvrtak u Baštijanovoj ulici na pješačkom prijelazu udario 14-godišnju djevojčicu i pobjegao s mjesta nesreće.

“Vozač i vozilo pronađeni su danas na području Trešnjevke te je vozač zbog sumnje da je upravljao osobnim automobilom marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje”, objavila je zagrebačka policija.

Dodaju da je uhićenju prethodilo opsežno kriminalističko istraživanje tijekom kojega su provjerili više stotina vozila. Nalet na maloljetnu pješakinju dogodio se u četvrtak, 29. studenog, u 19,20 sati dok je dijete prelazilo Baštijanovu ulicu po obilježenom pješačkom prijelazu u smjeru sjevera.

“U prometnoj nesreći dijete je teško ozlijeđeno, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Nakon prometne nesreće nepoznati je vozač prema tada dostupnim informacijama, najvjerojatnije osobnim automobilom marke Opel Corsa, stariji model, tamnije boje, napustio mjesto događaja, a da prethodno nije pružio pomoć ozlijeđenom djetetu niti je o tome obavijestio policiju”, izvijestila je policija.

Od siline udara djevojčici je slomljena potkoljenica, a imala je i površinsku ranu na glavi. Hina

Komentari

Komentari