Nedjelja, 27 rujna, 2020

Uhićen otac antifa-gradonačelnice Supetra: “Ona se ponaša kao šerif a njen otac pijan prijeti ljudima, oduzeti su mu pištolji”

Rajko Klisović, otac supetarske gradonačelnice Ivane Marković u noći s 15. na 16. listopad uhićen je zbog kršenja javnog reda i mira, potvrđeno je iz policijske postaje Supetar.

Klisović je tu večer izazvao svađu sa susjedima kojima je prijetio u navodno alkoholiziranom stanju. Svađa je nastala radi neuređenih pravnih odnosa vezanih uz zemljište.

Zabrinuti građani Supetra podsjećaju da ovo nije prvi put te da je teror od strane oca gradonačelnice Ivane Marković sustavan. Prema njihovim riječima, gradonačelnica se ponaša kao lokalni šerif, a njen otac uskače kao snagator. “Nitko se ne usudi javno reći kako stvari stoje, svi su u strahu”.

Iz policijske postaje potvrdili su nam da se incident doista dogodio i da je otac Ivane Marković zadržan tokom noći u policijskoj postaji, i to na temelju članka 6. zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, piše Dnevno.hr

Navodno susjedi nisu podigli tužbu radi prijetnji koje su dobili jer kako kažu iz policije, “mještani znaju da Rajko Klisović nije uračunljiv”.

Na mjesto događaja došla je i hitna pomoć, ali kako kažu u policiji, ozlijeđenih nije bilo, ali tim hitne pomoći je pozvan preventivno i to radi samog Klisovića.

Ovo nije prvi put da Rajko Klisović ima problema sa zakonom.  Otac supetarske gradonačelnice uhićivan je i u travnju 2015. zbog kršenja mjere opreza, tj. zabrane približavanja Marjanu Dužiću, vlasniku Supetrus hotela.

Dražić je verbalno napao gradonačelnicu, a nakon incidenta u gradskoj upravi, Klisović je krenuo tražiti Dužića.  Reagirala je policija i  privela ga, a izrečena mu je i zabrana kontaktiranja Dužića.

Klisović je tu zabranu prekršio pa je ponovo reagirala policija. Kažnjen je zbog remećenja za remećenja reda i mira iz članka 13., a preventivno su mu oduzeta i dva pištolja za koje je posjedovao dozvolu.

Ivana Marković je često gostovala u medijima, mainstram mediji koji su vijest o uhićenju njenog oca posve odignorirali su je zvali u sve emisije i objavljivali intervjue kad je odbila ispred općine dati donaciju Počasnom Bleiburškogm vodu za nastavak izgradnje cjelovitog Spomen središta žrtvama Bleiburške tragedije u Austriji, pozivajući se na “zabranu mise u Austriji” povodom obilježavanje Bleiburške tragedije.

Proslavila se time što je posve ignorirala grube verbalne i fizičke napade na Janicu Kostelić u Supetru i Zdravka Mamića u obližnjem Bolu, čak je i dala podršku Torcidi nakon napada na Janicu i branila ih “jer je nisu fizički napali” (što nije istina jer su pola sata tresli auto u kom je bila na trajektu), ali je najoštrije osudila Torcidu i prekinula im malonogomenti turnir kad su napali i pretukli sezonske radnike od kojih je jedan bio iz Srbije.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> SKINULI OZNAKE I UŠETALI U KRCAT ČETNIČKI LOGOR! Zapovjednik Crnih mambi: ‘Stajali su u redu za paštetu i čaj’. Preznojit će vas čitanje o akciji kojom je 30 ‘mambi’ spasilo Zagreb!
>>> ORBAN: Ako Turska ne vrati imigrante u Siriju nego ih pošalje u EU Mađarska će primijeniti silu
>>> Srpkinja došla na sezonu u RH, ono što je doživjela od Hrvata će pamtiti: ‘Osjećala sam samo jedno’
>>> HDZ-om se širi nova teorija: Tko zaista stoji iza Penave?
Komentari

Komentari