Utorak, 22 rujna, 2020

UGLEDNI SRPSKI PROFESOR: ‘Svakome ko slavi Oluju je*em oca, majku i porodicu’

Srpski profesor Svetislav Kostić s ondašnjeg Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu na društvenim mrežama referirao se na Oluju.

“Može neko da misli da sam ja prost, ali ja mislim da na ovu temu nema drugačijeg razgovora nego ovako:

Svakom ko slavi zločin nad srpskim narodom za vreme Oluje, ko se tom zločinu raduje, ko za njega ima razumevanja ili ko ne misli da je to bio zločin je*em oca, majku i celokupnu porodicu redom i želim da ih stigne kletva dečije suze sa izbegličkog traktora.

A i ove, kao i svake godine, ali i svakog dana, da se podsetimo da je Srbija majka i otadžbina svakome od nas i da su naša braća Krajišnici u Srbiji kod svoje kuće i da je baš zato mnogo važno da čuvamo i volimo našu jedinu kuću, Srbiju. I da je Srbija naša i da smo je dostojni samo ako iz nje nikada ne krenu nečije izbegličke kolone i ako borba za nju nikada ne bude uzrok dečije suze na izbegličkom traktoru. Jer, onda je i naša borba prokleta. Čuvajmo svetinje”, napisao je profesor na svom Facebooku.

Iva Međugorac/Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Javila se još jedna “djevojčica iz kolone”: “HRVATIMA SAM OPROSTILA OLUJU, ali je nisam zaboravila”
>>> Hrvati skužili kako zobići mjeru Stožera, epidemiolozi šokirani: ‘Ovo je velika šteta…’
>>> DJEVOJČICA U PLAVOM KAPUTIĆU: Jeste li ćuli priču iz kolone u kojoj su četnici slavili pjevajući BIT ĆE MESA KLAT ĆEMO HRVATE!?
>>> VIDEO Pogledajte novi američko-hrvatski dokumentarni film “Operacija Oluja”
>>> U KNINU ĆE UHIĆIVATI SVE S HOS-ovim OZNAKAMA? Što znači ova Plenkovićeva najava?
Komentari

Komentari