Četvrtak, 2 srpnja, 2020

Ugledni sportski američki portal: Hrvatska najbolja momčad Svjetskog prvenstva!

Nekoliko sati prije treće i posljednje utakmice Vatrenih u skupini D Svjetskog prvenstva brojni mediji i portali analiziraju ono što je do sada učinjeno te temeljem toga, naravno, daju i svoje procjene, neki bi ih nazvali predviđanjima. Naravno, ne analizira se samo sjajan nastup Vatrenih, iako mnogi izdvajaju upravo hrvatski bljesak u prva dva kola kao pozitivnu priču turnira.

Foto: Facebook

Naime, prema analizi jednog američkog portala Hrvatska je najbolja momčad Svjetskog prvenstva, naravno, dosadašnjeg dijela turnira. Amerikance, koji su kao glavne kriterije uzeli broj postignutih golova, formu te aktualne izglede za osvajanje turnira, je oduševila hrvatska pobjeda protiv dvostrukog svjetskog prvaka – Argentine. Hrvatska je Argentinu, koja je ujedno i aktualni vice prvak svijeta, ”deklasirala” iako je za Gaučose od prve minute zaigrao najbolji igrač svijeta – Lionel Messi.

Američki sportski portal Bleacher Report tako je predstavio svoju analizu uspjeha momčadi na Svjetskom prvenstvu prema, njihova analiza ne ostavlja mjesta dvojbi, Hrvatska je nakon 2:0 pobjede protiv Nigerije i 3:0 razbijanja Argentine, na vrhu.  Odmah iza naše reprezentacije nalazi se Meksiko, koji također, kao i Hrvatska, ima dvije pobjede, a svladali su i aktualne svjetske prvake – Nijemce. Treće mjesto drži Španjolska, zatim  Belgija, Francuska…

Komentari

Komentari