Ponedjeljak, 27 siječnja, 2020

U Međugorju se ‘ukazao’ transparent protiv Mamića

Na Brdu ukazanja u Međugorju u utorak navečer postavljen je uvredljiv transparent kojim se savjetniku GNK Dinama Zdravku Mamiću poručuje da mu “neće pomoći ni Gospa”, u očitoj alzuji na današnju presudu Županijskog suda u Osijeku.

Transparent u kojem se Mamića naziva i pogrdnim imenima postavljen je nedaleko od kipa međugorske Gospe koji je sinoć posjetio Mamić. U potpisu stoji izvjesna skupina ‘Vjerne Ere 86’. Odmah pored postavljena je i prekrižena fotografija s njegovim likom.

Kako su objavili lokalni mediji u Mostaru transparent je postavljen nekoliko sati nakon pošto je Dinamov dužnosnik na svome Facebook profilu objavio da se nalazi u Međugorju, kamo je otišao samo dan prije izricanja presude. Objavio je i da neće danas biti nazočan u sudnici u Osijeku, ali i ustvrdio da nije pobjegao.

Osječki Županijski sud u srijedu će izreći nepravomoćnu presudu bivšem čelniku i sadašnjem savjetniku NK Dinama Zdravku Mamiću, njegovom bratu Zoranu, bivšem Dinamovom direktoru Damiru Vrbanoviću i porezniku Milan Pernaru. Četvoricu okrivljenika Uskok tereti za izvlačenje oko 116 milijuna kuna iz toga kluba te nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 miljuna kuna neobračunatog poreza i prireza. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> (VIDEO) MAMIĆ NAKON PRESUDE: “Monstrumi koji su mi napakirali i osudili me neće mirno spavati”

>>> (VIDEO) Zdravko Mamić i njegov odvjetnik komentirali presudu

>>> (VIDEO) SUD OBJAVIO: Presuda Zdravku Mamiću

Komentari

Komentari