Nedjelja, 31 svibnja, 2020

U HRVATSKOJ NAPRAVIO KARIJERU A SAD KAŽE: ‘Nikad ne bih igrao za Hrvatsku, sanjam dres Srbije’

– Nisam imao nijedan problem ovdje. Sjajno su me prihvatili, brzo sam se uklopio i u međuvremenu postao kapetan. To dovoljno govori o tome kakav odnos imam sa svima u klubu – kaže Andrić

Nakon 17. kola HNL-a prvi je strijelac lige Komnen Andrić iz Intera s deset golova. Ovaj srpski napadač u Zaprešić je stigao na početku ove sezone iz portugalskog Belenensesa.

– Mnogi su bili skeptični kada sam im rekao da idem u Hrvatsku, baš zbog složenog odnosa s našom državom. Razgovarao sam s trenerom Samirom Toplakom i odlučio prihvatiti ponudu. Nisam imao nijedan problem ovdje. Sjajno su me prihvatili, brzo sam se uklopio i u međuvremenu postao kapetan. To dovoljno govori kakav odnos imam sa svima u klubu – za Informer.rs otkrio je Andrić.

Napadač ističe da sanja nastup za reprezentaciju Srbije.

– Za svakog sportaša kruna je karijere nastup za svoju zemlju. Sanjam dres Srbije, bilo koja druga zemlja ne dolazi u obzir. Nikada ne bih igrao za Hrvatsku ili neku drugu reprezentaciju.

Andrić ističe da Dinamo nema konkurenciju u Hrvatskoj.

– Uvjerljivo su najjača momčad, imaju 20 podjednako dobrih igrača i njihovi rezultati u Europi su najbolja potvrda kvalitete. Što se tiče lige, jaka je konkurencija i svatko svakog može dobiti – kaže napadač Intera koji za kraj otkriva da ima ponuda.

– Ima ponuda i interesa, pa kad se završi polusezona, sjest ću s ljudima iz Intera i odlučit ćemo što je najbolje za obje strane.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> SUTRA SIJEMO PŠENICU Ako želite da vam bude lijepa i gusta, slijedite ovih 7 koraka

>>> Niko Kovač odahnuo; bahata zvijezda Bayerna olakšala mu je posao i najavila odlazak iz kluba

>>> NAKON 17 GODINA RIJEŠEN MISTERIJ NESTALE 9-GODIŠNJAKINJE: Policija konačno zatvorila ubojicu malog anđela plavih očiju

 

Komentari

Komentari