Srijeda, 2 prosinca, 2020

Tvrdio da će biti nezavisni zastupnik, a onda se učlanio u Bandićevu stranku

Tragao je i traga, no Milan Bandić ipak je našao još jednog zastupnika kojeg je dovabio u svoje redove. Novog ‘žetončića’ ponovno je potražio u redovima SDP-a

Nakon što je sredinom ožujka napustio SDP, bivši ministar zdravstva Siniša Varga ‘skućio’ se u novoj stranci, i to onoj Bandićevoj.

Na saborskim stranicama promjenjen je njegov status te jasno piše da mu je stranačka pripadnost u stranci Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti.

I ne bi to, s obzirom da se u Bandićevom klubu nalaze i neki drugi bivši SDP-ovci, bilo iznenađenje da Varga još do prije koji mjesec nije snažno demantirao da odlazi u neki drugu stranku.

Podsjetimo, već nakon njegovog odlaska iz SDP-a krenula je priča da će se priključiti klubu Bandićeve stranke, a takva razmišljanja potkrijepila je i Vargina podrška pojedinim zakonskim prijedlozima vladajućih.

Bandić: Ne znam je li Varga postao član stranke

Da li je točno da je Varga postao član njegove stranke novinari su danas priupitali i samog Bandića. ‘Vjerujte da ne znam, ne stignem brinuti o tome. Nijednog stručnjaka nećemo odbiti, ali ni za kim nećemo trčati’, kazao je novinarima na press konferenciji, prenosi tportal

Međuti, on je tada demantirao odlazak u neki drugi klub. ‘Neću pristupiti niti jednom klubu. Glasat ću po svojoj savjesti bez obzira na to dolaze li prijedlozi od vladajućih ili od oporbe’, govorio je Varga krajem ožujka, dodavši da je ostati nezavisni zastupnik koliko god će to biti moguće.

Očito sada više nije bilo moguće, a zašto je promijenio svoje mišljenje pokušali smo pitati i samog Vargu no na naše pozive nije odgovarao.

Komentari

Komentari