Ponedjeljak, 30 studenoga, 2020

TVRDI DA JE ROĐEN “U SRPSKOJ DALMACIJI”, “SRPSKOM KNINU”, a sad nastavlja s provokacijama

Vratar Crvene zvezde, Milan Borjan, kanadski je reprezentativac rođen u Kninu 1987. godine. Borjan sam tvrdi kako je rođen u ‘srpskom’ Kninu, a i cijelu Dalmaciju naziva ‘srpskom’, piše Večernji list.

Ovaj osvjedočeni velikosrbin sada je nastavio s provokacijama. Naime, na Facebooku je objavljena fotografija na kojoj se vidi da Borjan peče rakiju u majici na kojoj na ćirilici piše “Srpska Krajina”.

Večernji podsjeća na ranije sramotne izjave Borjana koji prisvaja hrvatsko tlo.

– Kad sam došao u klub, rekao sam da sam iz Knina i da sam kao čovjek rođen u tom gradu ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu. To je dio mene! Znam tko sam i odakle dolazim! Knin je uvijek bio zvezdaški grad, a ova pobjeda nad Kolnom bio je za cijelu srpsku Dalmaciju. Vrlo dobro znam koliko ova pobjeda znači našem narodu – ispalio je Borjan kada je došao u Zvezdu.

– Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina.

– Moja obitelj živjela je lijepo u Kninu, a 1995. godine kada se dogodio rat došli smo u Beograd bez ičega, sve smo izgubili – pričao je o svom djetinjstvu Borjan u emisiji ‘Lično, nezvanično’ dok se na zidu nalazila slika s motivima Crvene zvezde i natpis ‘Knin’ na ćirilici.

– Došli smo u Beograd bez ičega. Prodavali smo jagode sa šlagom, a otac je imao kiosk. Od prvih zarađenih novaca kupio sam vratarske  rukavice. Tada smo predali papire za SAD, Australiju, Kanadu i Zimbabve, a tada je otac 2000. godine odlučio da idemo u Kanadu. Obitelj i dalje živi u Kanadi i ne planiraju se vraćati.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Zar već sad? Vakula otkrio što nas čeka u petak, to je prvi takav fenomen ove godine…
>>> BEROŠ NAJAVIO: OGRANIČAVAJU SE JAVNA OKUPLJANJA, OBAVEZNE MASKE POSVUDA, MOGUĆ I NOVI LOCKDOWN!
>>> POSLJEDICE PANDEMIJE NA PSIHU: Nesanice, noćne more…
>>> Dječaku je poginuo otac: 15 godina kasnije ih je nazvao neznanac i zamolio da izađu iz kuće
Komentari

Komentari