Četvrtak, 13 kolovoza, 2020

TREBA IĆI NA PRETRAGE Moguće da je Merkel ozbiljno bolesna

Tijekom susreta G20 u Osaki Merkel se sastala, i s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, a Bild piše u petak kao je položila “stres test”. Iako je izgledala umorno, Merkel se u Japanu zasad nije niti jednom tresla.

Focus je razgovarao s liječnikom Jakobom Bergerom koji je nakon susreta Merkel i Zelenskij rekao kako nema brige za zdravlje kancelarke jer se tresla vrlo kratko. Rekao je i da je Merkel čim je himna završila, mogla nastaviti dalje. No nakon što se tresla drugi put, Berger kaže da je stanje sada puno ozbiljnije.

– Sada se više ozbiljna bolest ne može samo tako isključiti. Merkel treba što prije napraviti sve potrebne pretrage. Iako iza svega može stajati dehidracija treba isključiti ostale internističke i neurološke uzroke. Da je ona moja pacijentica ne bih joj savjetovao put u Japan i tražio bih odmah magnetsku rezonancu – kaže Berger i dodaje kako prema njegovom mišljenu nije riječ o Parkinsonovoj bolesti. Kaže kako se Merkel tresla previše jako te da drhtanje kod Parkinsonove bolesti ne nestaje samo tako.

Steffen Seibert, glasnogovornik vlade tvrdi kako je Merkel dobro./HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Sky: Rebić uskoro ide u Madrid za više od 40 milijuna eura
>>> Vozite malo iznad ograničenja? Evo koliko opraštaju kamere za mjerenje brzine!
>>> Škoro: Srbija mora platiti odštetu ljudima koji su bili u logorima
>>> Zaustavljen trend rasta broja iseljenih: Vraćaju se brojni povratnici, a broj doseljenih se udvostručio
Komentari

Komentari