Nedjelja, 7 lipnja, 2020

TRANSFER MARIJA MANDŽUKIĆA PITANJE JE SATA? ‘Pregovori traju i jako je blizu odlaska’

Nekadašnji hrvatski reprezentativac broji zadnje sate u Italiji

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić vrlo je blizu transfera u Katar, objavio je talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio.

Najviše se spominje njegov transfer u redove tamošnjeg kluba Al-Duhailja, o čemu smo već pisali, a transfer bi se moga realizirati već u nedjelju.

Direktor Juventusa Fabio Paratici potvrdio je kako će Mandžukić napustiti klub. No, karijeru neće nastaviti u američkom MLS-u, kako je u subotu javio isti Di Marzio, već će se zaputiti u Katar, u redove Al-Duhailija, prenosi sportski.net

Sarri ne računa na njega

Već je neko vrijeme jasno da nema ljubavi za bivšeg hrvatskog reprezentativnog napadača Marija Mandžukića u Juventusu. Maurizio Sarri vratio se na klupu Stare dame poslije kraćeg izbivanja i nije promijenio mišljenje, stoji kod svog pa čak i pod cijenu da jedan od najvećih, ako i ne najveći ratnik u momčadi kojeg ima ode iz kluba. Mandžo uopće nije prijavljen za utakmicu s Fiorentinom u Firenzi zajedno s Mattiom De Sciglijom, što je dokaz kako je odnos pukao.

Nakon što se pojavila informacija da će Mandža karijeru nastaviti u SAD-u, medijima se obratio Paratici.

‘Bolje da ne putuje s nama’

“Mario je bio jako važan igrač za nas i tijekom godina dokazao se na svakoj razini. Sada smo u dogovoru s trenerom, Mandžukićem i njegovim menadžerom odlučili da je najbolje da ne putuje s nama u Firenzu”, rekao je direktor Juvea za Sky Sport Italia.

Na pitanje gdje će Mandžukić nastaviti karijeru nakon što se povezivao s prelaskom u neki klub u SAD-u, ili će preseliti u Katar.

Ide kod bivšeg člana Juvea

“Radi se o Kataru”, kratko je poručio Paratici.

No, taj klub neće biti Al-Gharafa, s kojim se Hrvat već povezivao prije nekog vremena. Talijanski mediji tvrde da se radi o Al-Duhailiju, klubu za koji već igra bivši nogometaš Juventusa i mandžukićev suigrač Medhi Benatia.

Komentari

Komentari