FaH

Traje potraga za pripadnicom Oružanih snaga, našli auto, a Jadranki ni traga

Podijeli

TRAJE opsežna potraga za nestalom pripadnicom Oružanih snaga čiji je nestanak Policijskoj upravi zagrebačkoj prijavljen 4. prosinca 2019. godine u večernjim satima, javlja HRT.

Nestanak je policiji prijavljen 4. prosinca u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Grada Zagreba. Zajedno s policijom u potragu su se uključili pripadnici Pukovnije vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, priopćeno je iz MORH-a.

Prilikom potrage pronađen je automobil nestale pripadnice, a policijska potraga je nastavljena. Vojna policija je u stalnom kontaktu s MUP-om, a u skladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom, dodaje se u priopćenju.

Na stranicama Evidencije nestalih osoba Nestali.hr objavljeni su fotografija i opis nestale 51-godišnje Jadranke Skender. Objavljeno je kako je svoj dom napustila u osobnom automobilu marke Mercedes gospićkih registarskih oznaka. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

Ako građani imaju bilo kakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, mole se da informacije jave na e-mail [email protected], obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.

Traje potraga za pripadnicom Oružanih snaga, našli auto, a Jadranki ni traga


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Što o vama govori položaj nogu dok sjedite? Otkrit će namjere
>>> HDZ NASTAVLJA KAMPANJU STRAHA: Izbaciti će sina Tuđmana jer je podržao Miroslava Škoru
>>> ŠKORO ZAGRMIO NA SKUPU! ‘Na hrvatske granice će izaći hrvatska vojska!’
>>> OPET NA SUD? Policija reagirala na ”ustaška” obilježja na koncertu Thompsona u Dubrovniku
Komentari

Najnovije