fbpx
Srijeda, listopad 16, 2019

Tortu za vjenčanje platili 17.000 kuna pa zvali policiju kada su otkrili od čega je

Vjenčanje bi trebao biti poseban dan u životu svakog para koji će ostati zapamćen do najsitnijeg detalja. Ipak, po lošem će ga pamtiti filipinska mladenka Shine Tamayo (26) koja sa svojim zaručnikom, Jhon Chenom (40) izdvojila više od 17.000 kuna za catering.

Oči su joj se napunile suzama od užasa kada su ona i suprug zarezali vjenčanu tortu i uvidjeli da je pola torte izrađeno od polistiren pjene, odnosno, od stiropora, piše Daily Mail.

Sve je započelo već samim dolaskom maldenaca u hotel gdje se održavala proslava kada su uvidjeli da catering nije dostavio hranu za uzvanike.

Mladenci su otrčali u restoran preko puta po porcije rezanaca, riže i ostale ulične hrane koju su imali u ponudi, a sve je postalo još gore kada su zarezali tortu od dva kata. Gornji je bio dobar, no donji kat je bio samo ukrašeni stiropor.

Već ionako dovoljno pod stresom, mladenka više nije mogla suzdržati svoj bijes, pala je na pod i počela histerično plakati pred svima. Gosti su sve prijavili policiji, vlasnica cateringa je uhićena, ispitana i puštena no sudit će joj se zbog prijevare.

Mladenka je odlučna u stavu da joj ne želi oprostiti što se na dan svog vjenčanja osjećala poniženo, i želi da “kuharica” završi u zatvoru.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SANITARNA INSPEKCIJA ŠOKIRALA GRAĐANE I TURISTE: ‘Nemojte jesti kebab nigdje u gradu, ne želite znati što smo otkrili’
>>> Jedan susret sve je otkrio: HDZ puca po šavovima! Rat u stranci je na vrhuncu! Svim akterima jedno je zajedničko
>>> Ovo je vodeći uzrok smrti u 2018. – ubija više od raka i ovisnosti
Komentari

Komentari