FaH

Torcida vrijeđala Crvenu Zvezdu

Bila je to prva utakmica Hajduka na Poljudu s navijačima nakon četiri mjeseca. Poljud je 126 dana bio zatvoren zbog incidenata koji su se dogodili tijekom derbija s Dinamom igranim 29. rujna kada je ozlijeđen vatrogasac, a Adam Gyurcso je pogođen kamenom u glavu.

Hajduk kažnjen s četiri utakmice bez gledatelja

Hajduk je nakon toga kažnjen s četiri utakmice bez gledatelja. Stoga, nije čudo što je Torcida uoči dvoboja mobilizirala porukama svoje članove i ostale simpatizere diljem Splita i Dalmacije. Za vrijeme susreta torcidaši su navijanjem davali snagu i ton igri svoje momčadi, s pravom su ponijeli laskavu titulu dvanaestog igrača.

Torcida vrijeđala Zvezdu…

Razlog je jasan, sinoćnji napad na vaterpoliste spomenutog beogradskog kluba na Rivi uoči utakmice regionalne vaterpolske lige protiv Mornara.

Torcida se oglasila pjesmom pred kraj utakmice kojom je vrijeđala klub iz Beograda.

‘O zvezdo zvezdana…’

“O zvezdo zvezdana, ti ku*vo je*ana’, je*o te Velež je*ali te svi, a najviše Splićani”, stihovi su Torcidine pjesme. Inače, ovo je stara pjesma i navijači ostalih klubova poput Dinama, Partizana itd. imaju svoju verziju ove pjesme.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Raspada se Hrvatski generalski zbor: ‘Nećemo biti sudionici u šutnji’
>>> SLAVNI TORCIDAŠ OBJASNIO INCIDENT SA SRBIMA: ‘To nije huliganizam, dirnuli su Splićanima u svetinju’
>>> FAKE NEWS HRVATSKIH MEDIJA DOBIO NOVU RAZINU: Znate li na čijoj listi je bio otac žigosane djevojke?
>>> DARUVARČEV ŽIVOT IZA REŠETAKA: Napao je 30 godina starijeg zatvorenika, a onda su mu ostali pokazali kako stvari stoje
KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!