Ponedjeljak, 20 siječnja, 2020

TONE KARIJERA RONALDA: Doživio novi težak udarac, može li se oporaviti?

Nakon što je javnost doznala za optužbe stare devet godina, da je 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu Cristiano Ronaldo silovao dotičnu Kathryn Mayorgu, slavnom nogometašu uskoro bi leđa mogli okrenuti i sponzori s kojima ima milijunske ugovore

Jedna od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda posljednjih dana prolazi kroz pravi pakao, nakon što ga je dotična Kathryn Mayorga optužila da ju je 2009. godine silovao u hotelu u Las VegasuCristianu Ronaldu, trenutno igraču Juventusa, ne ide u prilog niti to što se doznalo kako je toj djevojci plaćeno 375,000 dolara za šutnju, a sve se ponovno aktualiziralo nakon što je u javnost dospio video njihovog druženja.

Zanimljivo je da je Kathryn Mayorga šutjela punih devet godina da bi sada svoju stranu priče ispričala njemačkom Der Spiegelu i pokrenula lavinu. Otkrila je kako su se upoznali te kasnije nastavili druženje u hotelu. Sve to uzrokovalo je Ronaldu osim privatnih problema i one poslovne, prenosi tportal

Naime, Nike i Elextronic Arts, Inc, poznatiji kao EA, trenutno razmišljaju hoće li nastaviti poslovnu suradnju s njim ili ne, budući da i sami dobivaju negativni feedback od svojih kupaca. Iako još niti jedan ugovor nije raskinut, a riječ je o ugovorima čije su cifre i teško izgovorive, sponzori se ograđuju od Ronaldovih postupaka, a iz Nikea su poručili kako pomno nadgledaju cijelu situaciju.

‘Duboko smo zabrinuti zbog uznemirujućih optužbi i nastavit ćemo pažljivo pratiti situaciju’, izjavili su za The Associated Press.

Upravo s njima Cristiano Ronaldo ima ugovor koji je navodno potpisan na milijardu dolara, a naravno da ovakve optužbe ne idu niti njima na čast.

Kako će sve na kraju završiti, doznat će se vjerojatno već kroz nekoliko dana.

Komentari

Komentari
X Pratite nas na Viberu!