Foto: Dubrovački dnevnik

TKO TO RADI? NIJE PRVI PUT! Televizija Crnu Goru predstavila kadrovima iz Dubrovnika

Podijeli

“Zašto gradite publicitet Crnoj Gori koristeći kadrove Dubrovnika?”, pitao ih je jedan čitatelj putem Facebooka koji inače uopće nije iz Hrvatske, no dovoljno je informiran da je uočio ovu blamažu

Crna Gora je prva korona free zemlja u Europi što je zanimljvo medijima diljem svijeta. Tako je CGTN Europa, inače dio kanala China Global Television Network, emitirao vijest o Crnoj Gori, no učinili su ogroman propust.

U prilogu o Crnoj Gori većina kadrova se odnosi na Dubrovnika za kojega oni očito smatraju da je dio Crne Gore. Vjerojatno su se zabunili misleći da je riječ o Kotoru što nije opravdanje za ovaj veliki propust, piše Dubrovački dnevnik.

“Zašto gradite publicitet Crnoj Gori koristeći kadrove Dubrovnika?”, pitao ih je jedan čitatelj putem Facebooka koji inače uopće nije iz Hrvatske, no dovoljno je informiran da je uočio ovu blamažu.

“Budite ozbiljni! Na početku se vidi slika nevjerojatnog grada, ali to je ulica Stradun u Dubrovniku. I video mnogo puta prikazuje luku u Dubrovniku gdje se vidi hrvatska zastava”, pojasnio je on detaljnije. I mnogi drugi su uočili ovu pogrešku pa su ostavljali slične komentare.

Inače, nije prvi put da neupućeni pomiješaju Crnu Goru i Dubrovnik. Tako je prije tri godine Coca Cola lansirala plakat “Ledeno hladno osvježenje u Kotoru” s fotografijom Dubrovnika.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> RADA BORIĆ KOD STANKOVIĆA: I ja sam braniteljica!
>>> Čelnici HDZ-a bijesne zbog Škore! ‘Znate li što mu SDP nudi?’
>>> PROCURIO ŠOKANTAN DETALJ IZ ISTRAGE: Bubica snimila razgovor ”…kada ovo prođe, sigurno imaš 500.000 kuna”
>>> NEMA NAM SPASA: Ništa od najavljenih 10 milijardi eura iz Europe, što je napravio Plenković?
Komentari

Najnovije