Utorak, 2 lipnja, 2020

TINEJDŽER PREŠAO 6500 KILOMETARA ZBOG CURE KOJU JE UPOZNAO ONLINE: Nije mu uzvratila ljubav pa ju je ubio i raskomadao njeno tijelo

16-godišnjak izbog vršnjakinju nožem te je potom raskomadao

Nakon što je podvrgnut poligrafskom testiranju, policija je otkrila da je 16-godišnji Kiril Volski brutalno ubio svoju vršnjakinju Kristinu Hamrajevu koju je upoznao preko interneta. Kiril je, naime, prvo Kristinu izbo nožem, da bi potom raskomadao njezino tijelo, pobacavši dijelove u kontejner i kanalizaciju, izvještava Metro.

Kupio je avionsku kartu i prešao 6500 kilmetara do Moskve

Lokalna policija je izvijestila da se par upoznao preko interneta, a u kolovozu je zaljubljeni Kiril odlučio prijeći put od 6.500 kilometara, od Habarovska do Moskve. Slagao je majku da ide posjetiti školskog prijatelja, kupio avionsku kartu do Moskve kako bi vidio Kristinu kojoj je slagao da dolazi s majkom na vjenčanje obiteljskog prijatelja.

Viđali su nekoliko puta, no kada mu ona nije posvećivala dovoljno pažnje postao je ljubomoran. Prema riječima njegove majke Olge, čak je planirao zasnovati i obitelj s njom nakon odsluženja vojnog roka, ali ona to nije željela i odbila ga je.

Zamolio je rođake za pomoć da se vrati kući

Nakon toga Kiril je nasmrt izbo nesretnu Kristinu u stanu koji je iznajmio u Moskvi. Mrtvo tijelo je raskomadao i pobacao na različitim mjestima te potom otišao do rođaka zamolivši ih za pomoć da se vrati kući, prenosi danas.hr

Preko interneta je razgovarao sa zabrinutom majkom koja je tijekom video poziva primijetila da je plakao.

Sve je priznao nakon poligrafskog testiranja

Iako je istražiteljima tijekom istrage poricao zločin, sve je odlučio priznati nakon što je bio podvrgnut detektoru laži. Rekao je i gdje je ostavio dijelove tijela, no oni još uvijek nisu pronađeni.

Kirilu će uskoro krenuti suđenje za ovaj strašan zločin, a njegova majka je rekla da treba biti kaženjen za ovo djelo.

Komentari

Komentari