Petak, 10 srpnja, 2020

THOMPSON UZVRATIO PUPOVCU: “Tvoju stranku osnovao je osuđeni ratni zločinac!”

Nakon napada na sezonske radnike na Braču Milorad Pupovac je krivce za napad pronašao i u MarkuPerkoviću Thompsonu, pjesmi ‘Bojna Čavoglava’  i drugim domoljubnim pjesmama za koje je kazao da “uvijek završe u aktima nasilja”.

Thomspon je brzo odgovorio Pupovcu:

“Predsjednik SDSS-a, stranke koju je osnovao ratni zločinac Goran Hadžić, stranke koja je za naslovnicu svoga tjednika stavljala sliku kako srpom kolju Thompsona, Milorad Pupovac, gostovao je u N1 Newsroomu i komentirao incident na otoku Braču u Supetru.

Ni manje ni više, ustvrdio je kako je Thompson i njegova pjesma iz Domovinskog rata “Bojna Čavoglave” najveći krivac što se je taj incident u Supetru dogodio.

Također je ustvrdio kako se domoljubno pjevanje uvijek završi s aktima nasilja.

Mi mu poručujemo: Prestanite sijati mržnju i govoriti laži kao i izluđivati u prvom redu svoj vlastiti narod, prestanite poticati svoj manjinski narod u Republici Hrvatskoj na mržnju prema Hrvatima, našoj kulturi, vjeri i običajima jer vjerujemo da je i njima dosta patnje i laži od takvog četnikovanja i manipuliranja.

Prestanite s kaznenim djelima kao što ste to radili pozivajući naslovnicom u vašem tjedniku na klanje Thompsona.

Takvih promicatelja mržnje je bilo krajem osamdesetih i početkom devedesetih, a sjetite se samo vašeg prethodnika, zločinca koji vam je osnovao stranku i shvatit će te kako takva mržnja nikome pa ni vašem narodu ništa dobro ne donosi, osim naravno pojedincima koji se bave etno biznisom kao što si ti Milorade.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Dr. sc. Mato Palić: ‘Pupovac se ruga s Domovinskim ratom koji je temelj nastanka suvremene Hrvatske’
>>> (VIDEO) Zekanović oprao Pupovca! Jesu li navijači problem zato što pjevaju domoljubne pjesme?
>>> Milorad Pupovac: Ako je Stanimirović ratni zločinac, onda sam to i ja. Neka me DORH čuje – ja sam ratni zločinac!
>>> DRAMATIČNA NAJAVA: Privatna ruska vojska Wagner upada na Kosovo! Putin odobrio ‘akciju oslobađanja’?
Komentari

Komentari