Subota, prosinac 7, 2019

THOMPSON ODGOVORIO NA BEZOBRAZNA PITANJA: Političari su vas nazvali ”fašističkim smećem”

Pjevač Marko Perković Thompson u autobusu je pratio hrvatske repezentativce od središnjeg zagrebačkog Trga gdje im je priređen veličanstven doček.

– Bilo je nevjerojatno, tolika emocija kod igrača, naroda koji je silno htio mahnuti, pozdravit ih. Doživio sam svašta, ali ovo nisam doživio kazao je Thompson za RTL te dodao:

– Izbornik Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je njihova želja da ja dođem u autobus i putujem s njima do Trga bana Jelačića. Pitao sam ih jesu li sigurni. Rekli su ‘da molim te dođi’. Znam da ima tih nekih negativnosti, ali ovo nije vrijeme za negativnost.

Neki političari nazvali su ga “fašističkim smećem”.

– Mislim da to govori sve o njima. Svatko ima pravo na izjavu, komentar, ali nema pravo vrijeđati – kazao je pjevač te dodao kako je želio na Trgu otpjevati sve pjesme koje su mu igrači nabrajali, pa čak i Čavoglave.

– Nisam strahovao od fašističkih pozdrava i povika. Ni na kraj pameti mi to nije bilo. Nikada naši navijači nisu to radili, vidjeli ste koliko je tu dostojanstvo, emocija – kazao je Thompson za RTL dodavši da će nastupiti gdje god će ga igrači zvati.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Je li moguće da Mourinho ovoliko milijuna nudi za Antu Rebića? Pomutnja u Kovačevu Bayernu

>>> RAKITIĆ ZAČEPIO USTA SVIMA KOJI NAPADAJU THOMPSONA: Objavom na društvenim mrežama dobio ovacije iz cijelog svijeta

>>> (VIDEO) PASTI ĆE SUZA: Običnog dječaka u hrvatskim obilježjima u Bruxellesu dočekali pljeskom

>>> (VIDEO) PA ZAŠTO VAM SMETA HRVATSKA? Thompson se jedva izborio za mikrofon a kada je trebao otpjevani još jednu DOČEK PREKINUT

Komentari

Komentari