THOMPSON NAPAO ŠKORU: Podržao Kolindu pa poručio ”nagovaraju vas oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske”

Podijeli

Marko Perković Thompson na Facebooku se konačno oglasio komentiravši izbore te tako prekinuo sva nagađanja o svojoj podršci aktualnoj predsjednici te kritikama upućenima svome kumu Miroslavu Škori

Marko Perković Thompson na svome je Facebooku samo nekoliko sati uoči predsjedničke debate na HRT-u dao i svoj osvrt na predsjedničke izbore. Iz objave je vidljivo kako, doduše indirektno, podržava Kolindu Grabar Kitarović te kritizira svog kuma Miroslava Škoru.

“Dragi prijatelji, pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede.

Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak.

Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo. Marko Perković Thompson”.

Iako se o Thompsonovoj podršci Kolindi nagađalo još ljetos, čini se kako je pjevač sam odlučio u posljednji tren prekinuti sva nagađanja o tome te time jasno dati do znanja kako ne podržava ono što čini krsni kum njegova sina, Miroslav Škoro. Naime, on je prije nekoliko dana na Facebooku objavio video u kojem govori kako neće glasovati ni za koga, već će nadopisati broj tri i zaokružiti hrvatski narod.

Dragi prijatelji,
pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da…

Objavljuje Marko Perković ThompsonČetvrtak, 2. siječnja 2020.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> DIJELITE VIDEO: ‘J**** TEBE, ZAGREB I CIJELU HRVATSKU!’ Srbin usred TV prijenosa nasrnuo na Hrvata i mlatio ga šakama
>>> Nekoliko autobusa Hrvata uplatilo novogodišnji provod na splavi u Beogradu, evo kako su prošli…
>>> Linić: “Nema nikakve dvojbe da je Kolinda bolje rješenje za Hrvatsku. Glas za Milanovića je glas za apsolutizam!’
>>> Umro je NAJSTARIJI HRVAT: Rođen je u Austro-Ugarskoj, a mirovinu je zaradio u Njemačkoj…
Komentari

Najnovije