Težak udarac za hrvatski sport: Talentirani Riječanin izabrao reprezentaciju Srbije!

Podijeli

Hrvatski vaterpolo pretrpio je težak udarac jer je Marko Radulović, 19-godišnji mladić rođen u Rijeci, odlučio u budućnosti nastupati za srpsku reprezentaciju.

Radulović je ponikao u Primorju, a u listopadu 2018. godine je prešao u redove Vojvodine. Nedavno je osnažio Radnički iz Kragujevca.

Talentirani devetnaestogodišnjak u Primorju je počeo trenirati sa šest i pol godina i prošao je kroz sve mlađe selekcije kluba. Već sa 15 godina debitirao je za prvi tim Riječana, a poslije dvije sezone preselio se u redove novosadske Vojvodine.

Tamo je bio drugi strijelac Regionalne A2 lige s 38 golova. U Kragujevac je došao iz Šapca za koji je na 13 utakmica u A1 ligi postigao 18 pogodaka.

– Radnički je poznat kao klub sa trenutačno najboljom školom vaterpola u Srbiji i to je bio jedan od razloga zašto sam došao. Također, prema mom mišljenju, trener Radničkog i izbornik juniorske reprezentacije, Uroš Stevanović, daleko je najbolji trener u ovom stadiju u Srbiji. Ovo je stepenica više u mojoj karijeri, a za godinu ili dvije mogu ciljati na sam vrh europskog vaterpola – rekao je Radulović za u lipnju 2020. prilikom potpisa za Kragujevac.

Radulović je već dio juniorske reprezentacije Srbije, a nada se da će uskoro i među seniore.

– Ne opterećujem se tim, ali želim. Volio bih dobiti poziv izbornika Dejana Savića – rekao je Radulović za srpske medije, a prenosi Index.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> TVRDI DA JE ROĐEN “U SRPSKOJ DALMACIJI”, “SRPSKOM KNINU”, a sad nastavlja s provokacijama
>>> Liječnici otkrili ključan simptom Covida? ‘Bolji je pokazatelj od temperature i kašlja’
>>> BEROŠ NAJAVIO: OGRANIČAVAJU SE JAVNA OKUPLJANJA, OBAVEZNE MASKE POSVUDA, MOGUĆ I NOVI LOCKDOWN!
>>> POSLJEDICE PANDEMIJE NA PSIHU: Nesanice, noćne more…
Komentari

Najnovije