Petak, 10 srpnja, 2020

TAKSIST IZ CAVTATA PREBIO SINA ZBOG MOBITELA: Istukao ga je i istjerao van. Kad se mališan vratio, sve je ponovio

U trenutku kada je 36-godišnjak napao svojeg sina, majka nije bila u stanu

Istražni sudac Županijskog suda u Dubrovniku odredio je 30 dana istražnog zatvora cavtatskom taksistu 36-godišnjem J.R. zbog počinjenja kaznenih djela povrede prava djeteta i nanošenja tjelesnih ozljeda djetetu, kao i zbog opasnosti od ponavljanja navedenih djela, piše Dubrovački Vjesnik. 

Sumnjalo se na unutarnje krvarenje

Nakon što je 10-godišnji dječak u igri oštetio mu mobitel otac je dječaka više puta udario po glavi i tijelu, vrijeđao ga te istjerao iz kuće. Glasnogovornik dubrovačkog županijskog suda, sudac Pero Miloglava izjavio je da je otac počeo ponovno divljački udarati dječaka kada se 10-godišnjak vratio u kuću te je dijete zadobilo više tjelesnih ozljeda glave, vrata, lica, leđa i nogu.

Napad se dogodio 08. ožujka. U trenutku kada je 36-godišnjak napao svojeg sina, majka nije bila u stanu. Kad se vratila i ugledala dječaka, pozvala je policiju koja je odmah reagirala.

Dijete je odvedeno na Pedijatriju Opće bolnice Dubrovnik jer se navodno sumnjalo na unutarnje krvarenje, međutim pokazalo se kako sumnje nisu bile utemeljene.

Kako doznaje Dubrovački vjesnik, roditelji nisu razvedeni, no žive odvojeno te je na dan incidenta dijete bilo u posjetu ocu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Odgojile su me dvije lezbijke: Ovo je prava istina što proživljavaju djeca istospolnih roditelja
>>> Tko je Bože Vukušić zbog kojeg su Mrak-Taritaš i Arsen Bauk odbili gostovanje u emisiji ‘Otvoreno’?
>>> JESTE PRIMJETILI? Facebook i Instagram u problemima, ne rade pravilno
>>> RADE ŠARBEDŽIJA ‘NAPUŠTA HRVATSKU’: HNK mu nije ispunio zahtjev
Komentari

Komentari