Četvrtak, 4 lipnja, 2020

TAJNA NESTALIH VIROVITIČKIH MILIJUNA KONAČNO OTKRIVENA? Izgleda da su prebačeni na račun jednog lokalnog sportskog društva

Nekoliko milijuna kuna koji su nestali iz blagajne grada Virovitice, čini se da su prebačeni s računa Grada na račun lokalnog sportskog društva

Nakon što je pronađeno tijelo mladog pročelnika Virovitice, Siniše Palma, a gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin poručio novinarima da istraže što se dogodilo s nekoliko milijuna kuna koji su nestali iz gradske blagajne, čini se da je nestali novac netko prebacio s računa Grada Virovitice na račun jednoga lokalnog sportskog društva, neslužbeno doznaju Vijesti.hr.

“Možemo vam potvrditi da smo temeljem poziva iz Poslovne banke o prebacivanju sredstava s računa Grada Virovitice podnijeli kaznenu prijavu”, odgovorili su iz Grada na pitanje je li točno da su za slučaj nestanka, navodno šest milijuna kuna, doznali od banke.

Iznenadni nestanak pročelnika

Podsjetimo, mladi pročelnik za financije Siniša Palm zadnji je put viđen u gradskim uredima u petak u prijepodnevnim satima, kada je navodno bio na sastanku s gradonačelnikom Kirinom s kojim je imao oštar razgovor. Nakon toga Palm odlazi iz ureda, majci s kojom živi kaže da mora nešto obaviti te nestaje. Tri dana kasnije, policija pronalazi Palmovo beživotno tijelo uz obalu Drave, uz mađarsku granicu.

Ubrzo potom Kirin šalje priopćenje u kojem govori o nevjerojatnoj krađi i sugerira da je odgovoran Palm koji je tog dana pronađen mrtav. Svog bivšeg najbližeg suradnika proglašava osobom koja ima problem s kockanjem te kaže kako vjeruje da je pronevjereni novac iz gradskog proračuna iskorišten upravo u tu svrhu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ZLOČINAC ILI NE? Ovo je prava istina o Vojislavu Stanimiroviću za koju dosad niste čuli
>>> Evo zašto na Pjaci neće biti izvješena zastava LGBT zajednice
>>> PROTIVNO UPOZORENNJU WIGEMARKA Dio migranata već prebačen u većinski hrvatska sela bihaćkog kraja
>>> JAVIO SE KONOBAR IZ TREBINJA Evo zašto je napadnut u Dubrovniku
Komentari

Komentari