Utorak, 26 svibnja, 2020

Životni suputnik Pamele Anderson ispričao za francusku tv kako se osramotio pred hrvatskom predsjednicom

Francuski tv gledatelji su na društvenim mrežama komentirali anegdotu nogometaša Adila Ramija (33), igrača Olympiquea iz Marseilla, poznatijeg kao aktualnog životnog suputnika Pamele Anderson, zgodne  glumice koja je doselila u najveći francuski lučki grad.

Adil Rami, koji u finalu nije nastupio, je pristao u dokumentarcu redatelja Frédérica Calenge pod nazivom “Druga zvijezda”, koji je prikazan na Prvom programu galske državne televizije, progovoriti o svojim uspomenama sa SP u Rusiji.

Sudeći po broju komentara na društvenim mrežama, najzanimljiviji trenutak tog sjećanja je nogometašev opis susreta sa hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović u Moskvi, prenosi fenix

-Rekla mi je da imam lijepe brkove. A ja, želeći odgovoriti na kompliment, izletim s izjavom: Obožavam Mykonos! Ne znam zašto, ali uvijek miješam Grčku i Hrvatsku. Predsjednica se nasmijala, rekla hvala i  otišla. Olivier Giraud, koji je slušao naš kratki razgovor, mi je odmah rekao: Jesi li šašav? Mykonos je u Grčkoj a ne u Hrvatskoj?! Uhvatio sam se tada za glavu od srama i neugodnosti, ispričao je Rami.

Francuski tv gledatelji bili oduševljeni nogometaševom samokritikom, koju su potom komentirali brojni gledatelji. Pritom nisu propustili objaviti brojne fotografije Kolinde Grabar Kitarović kako bodri Hrvatsku na SP u Rusiji te već objavljivane slike lijepe hrvatske predsjednice u kupaćem kostimu.

Komentari

Komentari