Žena je rekla mužu da je imala „normalan dan“ – tada je njezino dijete ispričalo pravu istinu

Podijeli

Mame su pravi super heroji. Oni mogu raditi puno stvari odjednom, a njihova ljubav prema djeci je neopisiva. Njihove mogućnosti i sposobnosti su jednostavno bez granica.

Ovaj video i poruka koju šalje dodirnuli su srca preko 5,3 milijuna ljudi. Ime videa jest „Normalan dan“, a prikazuje tipičan dan jedne majke s dvoje male djece. To je video s kojim se mnoge majke mogu poistovjetiti.

Mama u video počinje svoj dan prije izlaska sunca s vrištanjem jednog djeteta: „MAMAA“. U njezinoj je sobi čudovište i treba ju tješiti. Nakon toga se svoje djece počinju svađati, a majka mora brzo djelovati i srediti situaciju.

Snimka zaslona: YouTube

Iako joj je dan tek započeo, ova super-mama jako dobro podnosi svaku stresnu situaciju.

Tada je vrijeme za odlazak u trgovinu. Borba počinje dok pokušava djecu smjestiti u auto. Naravno, sama kupovina je avantura za sebe, no ona i to sve uspijeva podnijeti bez problema.

Snimka zaslona: YouTube

Tada dolazi čišćenje nereda. Njezina malena kćer nosi tortu kroz kuhinju. Mama vidi da ju ne drži ravno, ali ne stiže na vrijeme – cijela torta pada na pod. Majka sjeda na pod i predaje se, ali zna da je sve to dio majčinstva.

Njezin se suprug vrača kući s posla i pita ju kako je provela dan, a ona mu odgovara da je sve bilo normalno. Prisjećala se cijelog dana ispunjenog raznim dječjim problemima i napadima. Razmišlja o kaosu za vrijeme ručka. Razmišlja o neprestanom spremanju nereda i promjenama pelena. No za nju, taj je kaos i stres – normalan.

Snimka zaslona: YouTube

Mnoge majke se osjećaju prenatrpano poslom, pod stresom, i podcijenjeno. No, ovaj video treba pogledati svaka majka. Ovu predivnu poruku na kraju svaka majka zaslužuje čuti.

Kada je otac upitao kćer kako je njezina majka provela dan, njezin je odgovor mamu u potpunosti iznenadio. Za ovo će vam trebati rupčić.

Izvor: Novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Jeziva nesreća: Braća stara samo šest i sedam godina ukrali bakine ključeve i odvezli se u provaliju
>>> RADA BORIĆ KOD STANKOVIĆA: I ja sam braniteljica!
>>> SPAS STIŽE! Nijemci pod svaku cijenu žele u Hrvatsku: Našu obalu toliko vole da ih ni korona neće spriječiti
>>> Čelnici HDZ-a bijesne zbog Škore! ‘Znate li što mu SDP nudi?’
Komentari

Najnovije