Utorak, 22 rujna, 2020

Zaražen igrač Barcelone, nije u kontaktu s prvom momčadi

Igrač Barcelone, koji “nije u kontaktu s momčadi koja u četvrtak treba otputovati za Lisabon na završnicu Lige prvaka”, pozitivan je na koronavirus, objavio je u srijedu katalonski klub.

“Nakon testiranja provedenih u utorak poslije podne u skupini od devet igrača koji počinju predsezonu danas, jedan od njih je bio pozitivan na  Covid-19. Nema simptoma, dobrog je zdravlja i trenutačno je u kućnoj izolaciji”, navodi Barça u priopćenju objavljenom u srijedu ujutro, ne otkrivajući međutim identitet zaraženog igrača.

“Igrač nije u kontaktu s članovima prve momčadi koja treba putovati u Lisabon u četvrtak”, dodaje Barcelona koja u petak igra u četvrtfinalu Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna.

Barcelona je obavijestila o ovom slučaju kompetentne sportske i sanitarne vlasti te je utvrdila s kim je sve u kontaktu biozaraženi igrač.

Devet igrača koji su počeli u srijedu predsezonu su Rafinha, Carles Aleña, Pedri, Francisco Trincao, Oriol Rosell, Juan Miranda, Matheus Fernandes, Moussa Wague i Jean-Clair Todibo.

(Hina)FAH

Komentari

Komentari