(VIDEO) ‘Jednakost’ koju zagovara Istanbulska: Transvestit na testosteronu već drugi put pobjednik ženskog hrvačkog prvenstva

Beggsov put do naslova prošle sezone uključivao je dvije predaje u regionalnom natjecanju od strane hrvačica koje su se bojale da će ih ozlijediti. 

Izvor: Washington Times

Već drugu godinu za redom, transvestit hrvač je osvojio žensko državno prvenstvo u hrvanju.

Mack Beggs, 18ogodišnjak/inja iz Euless Trinity srednje škole blizu Dallasa, otvorio/la je turnir u Cypressu, predgrađu Houstona, sa nepobjedivim rekordom. Pobjedio/la je Chalseau Sanchez – koju je prazio/la i za naslov iz 2017. godine – u finalnom obračunu.

Izvor: AP

Video koji je objavljen na internetu pokazuje pomješano mišljenje nazočne publike: dok su jedni slavili, drugi su zviždanjem i vikanjem izrazili nezadovoljstvo i upozorili na nepoštenu borbu.

Nas Cvitan i HDZ neće zaustavit kao Kajkića! Pogledajmo tko su egzekutori sa Ovčare

Zašto velike količine testosterona nisu doping?

Beggs se trenutno nalazi u procesu ‘prelaska’ sa žene na muškarac i uzima velike količine testosterona.

Njegovo/njeno uzimanje steroidne terapije dok se hrva sa djevojkama izazvalo je debatu o pravednoj borbi za naslov i pravima transvestita, još prošle godine. Prošle godine glas naroda je bio tišu, dok je marširao/la prema tituli šampiona jer se istovremeno vodila pravna bitka koja je trebala spriječiti u tome.

Mack Beggs. Izvor: Nathan Hunsinger/The Dallas Morning News/TNS

Beggs je tražio/la da se bori sa muškarcima, ali pravila srednjih škola u Texasu zahtijevaju da se sportaši bore sa spolom koji imaju naznačenim u rodnom listu.

Beggs je ušao/la na turnir sa rekordom 32 naprema 0, pobijedio/la je tri ženska hrvača na svom putu prema naslovu.

Bio/bila nježan/a prema ženama

‘On ima ogromno poštovanje prema djevojkama s kojima se hrva’, rekla je Beggsova majka, Angela McNew. ‘Ljudi misle da je Mack prebio te djevojke… Djevojke s kojima se on hrva, opake su. Pobjeda ovisi više o vještini i disciplini, nego o snazi.’

Beggs nije bio/la dostupan/na medijima za vrijeme turnira. Samoća mu/joj možda pomaže da se usredotoči na zadatak i zaštiti ga/ju od napada na društvenim mrežama i povremenih uvreda, ili čak da ga/ju zaštiti od njegovih/njenih hrvačkih ‘drugova’ tokom turnira.

Poslušajte i pogledajte reakciju publike na njegovu/njenu pobjedu:

Djevojke se iz straha ne žele boriti s njom/njim

Beggsov put do naslova prošle sezone uključivao je dvije predaje u regionalnom natjecanju od strane hrvačica koje su se bojale da će ih ozlijediti.

Beggs se suočio/la samo sa jednom predajom ove sezone. Suparnički trener i članovi tima inzistirali su da se djevojka hrva sa Beggsom, ali ona je odbila, navodi Beggsova majka.

Izvor: www.bjjee.com

Beggsova obitelj je više puta naglasila da se on/ona želi hrvati sa muškarcima. Zakon o ‘rodnom listu’ je odobren 2016. godine na University Intersholastic League, vodećem tijelu u Texasu za sport u srednjim školama.

‘To je učinjeno kako bi se pomoglo školama odrediti natjecatelje’, rekao je Jamie Harrison, direktor UIL-a.

Izvor: NYpost.com

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.