Četvrtak, 27 veljače, 2020

VIDEO: Dječak se odrekao božićnih darova kako bi nahranio beskućnike

Alex Hovater, šestogodišnjak iz Kalifornije, čitavom svijetu je pokazao koliko je veliko dječje srce. Dok su brojni njegovi vršnajci zahtijevali za Božić najnovije igračke, on je beskućnicima u svom gradu dijelio hranu, vodu i odjeću.

Sve je počelo nakon što je vidio beskućnika kako spava pod mostom. “Imao je sto pitanja. Želio je znati živi li tamo, što će jesti, kako će se utopliti” priča Aleyova majka. Machelle Hovater.

Kada je doznao kako beskućnici žive, nije ni trenutka oklijevao nego se odrekao vlastitih darova kako bi mogao “napraviti nešto za druge”.

“Bilo je, ono, bliži se Božić i vani će biti hladno, pa barem mu dajte nešto za pojesti, vode i jaknu da se ne smrzne” priča šestogodišnjak velikog srca.

Obitelj je složila osam paketa i povezla Alexa da ih da ljudima koji žive na ulici. Majka je stavila snimku na društvene mrežem s nadom kako će nadahnuti i druge da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Izvor Novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> (VIDEO) BRANITELJI, BOŽIĆNI SPOT JE GOTOV! Pogledajte je li i vaša fotografija osvanula uz pjesmu ratnog benda
>>> PREDSJEDNIČKA KAMPANJA OKRZNULA HDZ: Pogledajte novi rejting stranaka
>>> VELIKI PREOKRET: Objavljena anketa, evo za koga će glasati Škorini glasači
>>> Ruža Tomašić: “Neću dati glas Kolindi, a Škoro je dokazao da postoji život i mimo HDZ-a i SDP-a”
>>> Nino Raspudić: Kolindi za pobjedu treba manje joge a više krunice, a Škorini birači se trebaju okrenuti parlamentarnim izborima
Komentari

Komentari