Udovica je gledala fotografije svog vjenčanja, a onda je otkrila detalj koji ju je slomio

Podijeli

Ako se na vrijeme prepoznaju, ovakve bolesti se mogu uspješno liječiti.

Nakon vjenčanja, Emma i Justin Cotillard iz Velike Britanije su željno iščekivali isplanirani medeni mjesec. Nisu ni slutiti da će se to putovanje pretvoriti u noćnu moru.

Jednog jutra je Justin počeo vikati na nju rekavši joj da izađe iz sobe. Njegovo ponašanje ju je šokiralo, budući da je bila u sedmom mjesecu trudnoće. Nedugo nakon toga, liječnici su otkrili da on boluje od agresivnog i smrtonosnog tumora na mozgu.

Rekli su mu da će kemoterapijom, liječenjem i hitnom operacijom uspjeti produžiti njegov život za dvije godine. Mladi bračni par je bio šokiran ovim saznanjem. Unatoč stresnim situacijama kroz koje je prošla, Emma je 2015. godine rodila zdravu djevojčicu Miu. U tom periodu je on počeo s kemoterapijom. Svoju kćerkicu je mogao viđati samo vikendima.

Foto: The Brain Tumour Charity

Četiri mjeseca kasnije, utvrđeno je da se tumor povećava te da je metastazirao. Emma je vjerovala da mu je ostalo još svega dva tjedna života, pa ga je odlučila dovesti kući iz bolnice. Uspio je živjeti nešto duže i dočekao je svoj 30. rođendan i naredni Božić.

U svibnju 2016. godine Justin je preminuo. Ona se od tada bavi humanitarnim radom za pomoć ljudima oboljelim od iste bolesti.

Foto: The Brain Tumour Charity

Simptomi ove bolesti su izrazito agresivni i mogu biti pogubni za okolinu. Kako se Emma prisjeća, njen muž se i prije vjenčanja ponašao pomalo čudno. Danas, kada pogleda fotografije s vjenčanja, jasnije joj je zašto je to bilo tako.

Emma vjeruje da će njezina priča biti nadahnuće ljudima da na vrijeme uoče fatalne simptome i moguće bolesti, prije nego što bude prekasno. Ako se na vrijeme prepoznaju, ovakve bolesti se mogu uspješno liječiti.

Izvor: novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> LIJEČNIKU IZ OSIJEKA PREKIPJELO: Koliko ih je zaista umrlo od korone? Objasnio kako vode statistiku umrlih!
>>> Neslužbeno glasilo SDA Raspudića proglasilo “ustaškim smradom”: “Svoj na svom, g…o na g…u”
>>> ŠKORO će se kandidirati za GRADONAČELNIKA ZAGREBA!
>>> PANIKA MEĐU IMUNOLOZIMA: Novi soj virusa pogađa i one koji su koronu preboljeli, a ni cjepiva ne pomažu previše!
>>> “MILANOVIĆA PROGLASITI NEPOŽELJNIM U BIH”: Evo čime je sad naljutio Bosance!
Komentari

Najnovije