‘Triput sam umrla i vratila se među žive, evo što sam vidjela: Pojavilo se bijelo svjetlo…’

Podijeli

TikTokerica je priznala da se zbog svojih iskustva sa smrću osjeća malo bolje oko umiranja

Djevojka koja je tri puta doživjela kliničku smrt otkrila je kakav je osjećaj umrijeti.

Naime, Rachel Boyle patila je rijetkog poremećaja zvanog SVT (supraventrikularna tahikardija) zbog kojeg je nekoliko puta umrla i vratila se u život.

“O moj Bože. Zapravo sam tri puta umrla. Imala sam rijedak srčani poremećaj zvani SVT koji je bilo jako teško liječiti. Jednom sam doživjela napadaj, puls mi je porastao na oko 230 otkucaja u minuti. Moje tijelo se nije moglo nositi s tim i srce mi je jednostavno stalo”, rekla je Rachel u TikToku.

“Kunem se da se ovo dogodilo. Osjećala sam se kao da sam van svoga tijela. Vidjela sam samo jarku bijelu svjetlost i svoje tijelo. Vrijeme se kretalo jako, jako sporo. Kao da sam se usporeno kretala prema svjetlu. Onda sam odjednom mogla vidjeti sebe, kao da gledam dolje na svoje tijelo, i razmišljala sam kako je ovo sve ludo. Sjećam se svega tako jasno, isto se dogodilo i idući put kada sam umrla tijekom operacije srca. To je stvarno čudan, ali lijep osjećaj. Zbog toga se osjećam malo bolje oko umiranja”, dodala je.

Mnogi joj korisnici nisu vjerovali te smatraju kako je to osjećala zbog anestezije ili nedostatka kisika, ali Rachel kaže da je to sve već čula od drugih skeptika.

“Ista stvar mi se dogodila tri puta. Jednom dok sam bila na operacijskom stolu, kada sam osjećala kao da mi duša iskače iz tijela. Mogla sam se vidjeti iz ptičje perspektive, bila sam točno iznad svoga tijela. Vidjela sam ga na operacijskom stolu i ničeg nije bilo oko mene, ni opreme ni kirurga, samo moje tijelo”, objasnila je u komentarima i dodala da se uvijek osjećala “spokojno, mirno i magično”.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> NOVA TRAGEDIJA: Roditeljima u Osijeku uzeli bebu i smjestili je u Dom – umrla je nakon mjesec dana
>>> Što se događa s vašim tijelom kada jedete tamnu čokoladu?
>>> Studija otkrila: Osim pluća, korona oštećuje još tri važna organa u tijelu!
>>> UKIDA SE 0,5 PROMILA I TOLERANCIJA PREKORAČENJA BRZINE OD 10 km/h?
Komentari

Najnovije