Zbog nesposobnosti i nepripremljenosti „feminističke vlade“ u nošenju s kriznim situacijama, Švedskoj su u pomoć priskočile brojne zemlje Europe. Ipak, jedan švedski novinar navodno je našao pravi izlaz iz problema.

Andreas Magnusson, srednjoškolski profesor i kolumnist časopisa Paragraph, u svom nedavnom članku logično je povezao veliki broj požara u Švedskoj sa vrućim i sušnim vremenom. On navodi i da Švedska ima vrlo veliki prostor s malo stanovnika, a posebice šuma u kojima nitko ne živi, prenosi Nyheter Idag.

Njegova teorija? Magnusson tvrdi kako postoji više šuma nego što ih se može kontrolirati, te tvrdi kako bi se povećanom imigracijom moglo naseliti te prostore i spriječiti šumske požare.

On vjeruje kako imigranti žele živjeti u šumama, a da će zbog toga biti izgrađeno još više cesta koje bi navodno trebale biti „prirodna“ barijera u širenju požara, prenosi tribun

U stvarnosti, vrlo malo imigranata trenutno živi u ruralnim područjima, a postoje nebrojeni slučajevi gdje su imigranti odbijali izaći iz autobusa koji bi ih doveli u slabo naseljena područja. Štoviše, oko 70 posto imigranata odabralo je živjeti u gradovima, ali utopijskim idealistima to ipak nije pretjerano jasno.

KOmentari

Prati nas i ne propusti ekskluzive!