Nedjelja, 23 veljače, 2020

Rusi pretukli migrante koji su napadali djevojke – 18 ih završilo u bolnici

Migranti koji dolaze u europske države u zadnje vrijeme često znaju napraviti probleme u kafićima u koje izlaze. Nije rijetkost da vrijeđaju djevojke ili da se potuku. Ipak, grupa migranata koja je vraćena iz Norveške u Rusiju nije se provela u noćnom izlasku kako su planirali.

Norveška je iz države izbacili 50 muškaraca s Bliskog istoka zbog “lošeg ponašanja”, te su ih vratili u Rusiju, budući da su tom rutom ušli u državu. Određeni broj muškaraca iz te grupe otišao je u diskoteku “Gandvik” u gradu Murmansku, gdje su vrlo brzo počeli praviti probleme i dobacivati djevojkama. Ipak, zaboravili su da ruski mentalitet nije ni blizu onoga u ostalim europskim zemljama.

Epilog svega je da je 18 migranata završilo u bolnici, a njih 33 u pritvoru.

Prema komentarima na društvenim mrežama, migranti su pokušali da pobjegnu i da se sakriju, ali su Rusi ih pronašli i očitali im lekciju. Da nije došao veliki broj policajaca na lice mjesta stvari su mogle zaista da eskaliraju.

Da stvar bude još gora po migrante, policajci koji su stigli na lice mjesta nisu pokazali ništa veću toleranciju prema njihovom ponašanju. Iako su posavjetovali lokalne Ruse da ne linčuju nepristojne muškarce, i oni su se tiho pridružili ovoj “edukaciji”, prenosi sajt “News.li”.

“Dobrodošli u Rusiju. Oduševljeni smo što imamo posjetioce, ali ne smijete da zaboravite – vi ste ovdje gosti”, rekao je jedan od sudionika ovog incidenta.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Doc. dr. Vlatka Vukelić: ‘Koncentracijski logor u Sisku apsolutna je laž’

>>> PRIPREMITE SE NA SMIJANJE: Srbija po uzoru na Hrvatsku organizira vojne vježbe, znate kako ju zovu ?

>>> Evo što Plenković kaže o protivljenju Predsjednice RH marakeškom sporazumu

 

Komentari

Komentari