Roditelji su ostavili dvogodišnjeg dječaka s dadiljom, a ono što je učinila ih je ostavilo bez teksta

Podijeli

Roditelji svoga prvog djeteta Foxa, Courtney i Bill, bili su sretni s novom dadiljom Caroline Maurer. Ali to nije bila samo stvar sreće – Caroline je bila Božji blagoslov. Ova je heroina gurnula dvogodišnjaka s ceste i spasila ga od jurećeg auta u zadnji trenutak. Sebe je žrtvovala kako bi njega spasila.

Caroline je pazila na Foxa od njegovog 4. mjeseca starosti. Od prvoga su dana roditelji znali da je ona sjajna dadilja. „Uvijek sam se šalila da je Caroline Marry Poppins. Uvijek bih rekla kako je bolja od nas u tom poslu. Mi smo roditelji po prvi puta i mnogo smo od nje naučili. Zaista smo sretni s njom“, rekla je Courtney.

Ova je superdadilja postala anđeo čuvar nakon što se izložila opasnosti kako bi spasila dječaka!

Dadilja je gurnula dječaka i spasila ga od jurećeg auta

Caroline i Fox šetali su po Los Angelesu, samo ulicu od kuće. Fox je bio u kolicima koja je gurala Caroline. Kada su počeli prelaziti cestu, auto je prošao unatoč znaku „stop“.

Auto je išao ravno na kolica. Tada je Caroline krenula u akciju. Nije mislila na vlastitu sigurnost, herojski je gurnula kolica da ih auto ne udari, i svojim je tijelom zaštitila Foxa. „Gurala sam ga najjače što sam mogla i vikala vozaču da se zaustavi,“ prisjetila se Caroline.

Na žalost, auto nije stao.

„Zabio se u moje ruke i odbacio me“, dodala je.

Prednji dio auta potpuno joj je zdrobio ruke. Caroline zbog toga nije mogla izvaditi Foxa iz kolica i pobrinuti se za njega u kaosu koji je nastao nakon incidenta. Taj ju trenutak i danas progoni.

„Fox je bio zavezan i nisam mogla doći do njega zato što su mi ruke bile zdrobljene“, rekla je u suzama. „Vikao je ‘Caroline, volim te’, što mi je paralo srce jer ga nisam mogla držati.“

Zahvaljujući njezinom nesebičnom činu, Fox je čudesno prošao bez ozljeda. Liječnik je rekao roditeljima kako je Caroline spasila Foxa kada je gurnula kolica i svoje tijelo postavila kao štit. Zbog njezine je žrtve dječak sada siguran u svome domu.

„Kao majka, kada svoje dijete date nekom drugom, nadate se da će se ponašati kao prema vlastitom djetetu“, rekla je Courtney. „Jako sam joj zahvalna.“

Pred dadiljom je dug put

Caroline kaže kako je ozljeda vrijedila zdravlja dječaka, ali pred njom je dug put oporavka.

Osim modrica po cijelom tijelu, Caroline ima brojne prijelome po rukama. Nekoliko je tjedana provela u bolnici nakon incidenta. „Kada sam prvi puta vidjela svoje ruke, nisam mogla ni zamisliti kako će ponovno ličiti na ruke“, rekla je.

Caroline je prošla nekoliko operacija, i nekoliko mjeseci nakon nesreće i dalje je na terapijama. Liječnici se nadaju da će obnoviti 80% pokretljivosti ruke, ali sada nije ni blizu tome. „Ne mogu normalno držati olovku, i ne mogu hvatati,“ rekla je.

Isto se tako bori i s vrtoglavicom. Rezultat toga je da više ne može raditi. Student je, a zbog nesreće je morala prestati pohađati predavanja.

Podrška koja razveseljava herojsku dadilju

Foxovi roditelji nikada neće moći uzvratiti Caroline što im je spasila sina, ali trude se kako bi joj pomogli u ozdravljenju. Ona je više od dadilje, ona je dio obitelji!

„Mislim da je moja prva reakcija bila: Ona je dio naše obitelji do kraja života“, rekao je Bill. „Caroline je spriječila da se dogodi ono najgore.“


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SAD SE SVE ZNA: Lagali su oko koroni? Davali podatke i prije Dnevnika
>>> GOTOVO JE, INA JE ZAUVIJEK IZGUBLJENA: Plenković napravio neshvatljiv propust – kako će ovo objasniti građanima?
>>> Ljetovanje, smještaj – sve daju besplatno! Imaju samo 1 uvjet za turiste…
>>> POLITIČKI KAOS: Što će se sad dogoditi, afera Rimac seže čak do Plenkovića osobno
>>> PANIKA U HDZ-U: EVO ŠTO POKAZUJE NJIHOVO INTERNO ISTRAŽIVANJE, DALEKO SU OD POBJEDE!
Komentari

Najnovije