twitter

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Reala, Luka Modrić, u ponedjeljak je dobio još jedno veliko priznanje za sve što je napravio u nogometnoj 2018. godini. naime, Modrić je preuzeo Zlatnu loptu koju dodjeljuje francsuki magazin France Football

Luka Modrić postao je prvi nogometaš u povijesti koje je u jednoj godini osvojio četiri najvažnije nagrade – za najboljeg igrača godine od strane Uefe i Fife, za najboljeg igrača svjetskog prvenstva te na kraju, ovog ponedjeljka, postao je i osvajač Zlatne lopte France Footballa.

‘To je jedinstven osjećaj. Ponosan sam i počašćen. Želim zahvaliti svojim suigračima i trenerima u Real Madridu i onima s kojima sam surađivao u reprezentaciji. Želim zahvaliti svima onima koji su glasovali za mene. Moj dječački san bio je igrati za veliki klub i osvojiti trofeje, a ovo je ispunjenje tog san’, rekao je Modrić u ponedjeljak u Parizu nakon što je preuzeo nagradu.

U utorak je Ballon d’Or objavio video na kojemu je Modriću prvi put predstavljena Zlatna lopta. Bilo je to nekoliko minuta uoči svečane dodjele.

“Izgleda tako dobro. Jedan od najljepših trofeja. Kada ste me nazvali i rekli da sam je osvojio, plakao sam’, rekao je Modrić uredniku France Footballa Pascalu Ferreu.

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!