Ponedjeljak, 1 lipnja, 2020

(VIDEO) Počeo je izgovarati sotonsku molitvu, a onda su kršćani napravili ovo

Gradsko vijeće grada Pensacole obično završava sastanak kršćanskom molitvom. Ali kada se čovjek u crnoj odori približio mikrofonu, počeo je izgovarati sotonsku molitvu. S pravom povrijeđena kršćanska publika nije bila spremna to podnijeti.

Uvreda i šok

Plašeći se tužbe o religijskoj diskriminaciji, predsjednik općinskog vijeća je popustio čovjekovom zahtjevu da završi sastanak sotonskom molitvom umjesto kršćanskom. Kada je prišao mikrofonu i počeo se moliti, publika je bila zgrožena.

Foto: WEAR TV News

I zato su kršćani počeli moliti svoju molitvu – “Oče naš”!

Predsjednik gradskog vijeća je pozvao na mir, i prijetio je da će izbaciti publiku. Oni su se utišali … na neko vrijeme.

Ustati protiv tame

 Ali kako se sotonska molitva nastavljala, tako je i prosvjed. Mnogi kršćani u publici su nastavili glasni moliti u pokušaju da zaustave sotonsku molitvu.

Jedan od članova gradskog vijeća je čak uletio pokušavajući spriječiti sotonsku molitvu.

Čovjek je na kraju završio sa “Pozdrav Sotoni.” Nakon toga, nekoliko članova iz publike je izašlo na podij da izrazi svoje gađenje i frustraciju, ali isto tako i podijeli svoju vjeru u Boga.

“Kada se prizove ime, bilo koje drugo ime koje nije ime Gospodina Isusa Krista, također se priziva prokletstvo i katastrofa,” rekla je jedna žena.

“Radije bih bio u sobi, nego što bih dozvolio da tama vlada ovdje sama,” rekao je jedan čovjek iz publike. Strašno je vrijeme došlo kada se đavolu daje takvo mjesto. Pohvale za hrabre kršćane koji su bili hrabri u svojoj vjeri.

“Ubuduće jačajte se u Gospodinu i u silnoj snazi ​​njegovoj. Obucite svu opremu Božju da se mognete oduprijeti lukavstvima đavlovim. Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima. Zbog toga posegnite za svom opremom Božjom da uzmognete odoljeti u dan zli i održati se kada sve nadvladate.” (Efežanima 6,10-13)

Izvor: Godupdates.com/Novi Život

Foto: WEAR TV News

Komentari

Komentari