Kada je par parkirao automobil pokraj vozila u kojem je beba spavala sama, ostavljena na prednjem sjedištu i s ispisanom porukom pored sebe, nije mogao vjerovati svojim očima.

“Čekali smo nekoliko minuta jer smo mislili da je majka izašla na kratko i da će se ubrzo vratiti po svoje dijete. Nisam htio nikako da je ostavljamo samu”, rekao je čovjek s Novog Zelanda nakon što je prisustvovao nemilom događaju.

Naime, na prednjem sjedištu automobila spavala je beba, a pored nje nalazila se napisana poruka. “Moja mama je u šopingu, nazovite je ako vidite da mi nešto treba” pisalo je na papiru, sa sve brojem telefona.

Šokirani par odmah je okrenuo broj telefona te prigovorio nesavjesnoj majci, a fotografija bebe ubrzo se pojavila na društvenim mrežama.

Pogledajte video koji je šokirao slučajne prolaznike. Hvala Bogu, s bebom je sve u redu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Sad je jasno tko će svrgnuti Modrića s trona
>>> CURA IZ KUTINE HTJELA USVOJITI MAJMUNA: Naručila ga preko interneta, platila nekoliko tisuća kuna, ali ovome se nije nadala
>>> OBNAVLJA SE TITOVA VILA KOJU SU GOLIM RUKAMA GRADILI LOGORAŠI: ‘Bilo je to mjesto kurveraja i pijanki kakog valjda niđe nije bilo’
>>> Grijeh koji se nikada ne oprašta po Bibliji
KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!