Ponedjeljak, 24 veljače, 2020

Natjecateljica šokirala gledatelje popularnog kviza

Na samom početku pokazala je da ima popriličnu tremu, a na pitanje kakvo joj je opće znanje, Charan je rekla: “Pa, opće…”

Potjera je zanimljiva natjecateljska emisija koja se emitira i u Hrvatskoj. Vrlo često nas natjecatelji znaju zabavljati. Katkada svojim znanjem, a najčešće nam ostaju u pamćenju natjecatelji koji ne znaju previše. Natjecateljica iz engleske verzije “Potjere” postala je vrlo popularna nakon svojeg nastupa, prenosi večernji 

Voditelj engleske verzije kviza je glumac i voditelj Bradley Walsh koji je ostao iznenađen natjecateljicom Charan. Na samom početku pokazala je da ima popriličnu tremu, a na pitanje kakvo joj je opće znanje, Charan je rekla: “Pa, opće…” Nije se proslavila nastupom jer je na sva pitanja, osim jednog, odgovorila: “Dalje!”

Walsh se pokušao našaliti na kraju prvog kruga i rekao joj je: “Pa, mislim da na neka pitanja niste odgovorili.” Iako je odgovorila na samo jedno pitanje, Charan je prošla u drugi krug s osvojenih 1000 funti. U drugom krugu uzela je nižu ponudu, od 500 funti. Charan je odmah ispala i stekla nevjerojatnu popularnost.

Komentari

Komentari