Srijeda, 25 studenoga, 2020

Napravila selfie pa se prestrašila onime što je vidjela u odrazu naočala

Kada je Sara Medeiros napravila selfie s novim sunčanim naočalama, nije ni slutila što će vidjeti u odrazu stakala.

Iako je u tom trenutku bila sama kod kuće, u odrazu na naočalama vidjela je dvije sumnjive sjene koje su je prestrašile.

– Ovo sam snimila tijekom ljeta. Naručila sam nove sunčane naočale i trebalo mi je mišljenje kako mi stoje. Poslala sam fotografiju svome dečku i dok sam čekala odgovor počela sam je pažljivije gledati. Nije mi trebalo dugo da uočim nešto u odrazu što nije pripadalo tamo. Imam troje djece, od 18, 14 i 2 godine, no nisu tada bili kod kuće, bila sam sama. Vidim dvije figure, jedan dječak stoji s lijeve strane, a viši desno. Trebala bi spomenuti i da vjerujem u duhove i sve što se veže uz njih – objavila je na Quori Sara Medeiros iz Massachusettsa, prenosi večernji list

– Nekoliko medija mi je rekla da je duh jednog mlađeg dječaka povezan sa mnom, ali i da je oko mene mračna energija. Ne znam što je ovo, no znam da me jako prepalo – dodala je.

Dok su jedni rekli kako bi se i oni prestrašili nakon ovakve fotografije, drugi su uvjereni da je samo riječ o refleksiji svjetla i kutu fotografiranja.

– Ljudi vide ono što žele vidjeti. Ja ne vidim ono što ti vidiš. To je samo refleksija. Ponekad su najjednostavnija rješenja najbolja – jedan je od brojnih komentara.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> NE DIRAJTE IH GOLIM RUKAMA: Širi se najezda smrdljivih martina
>>> Supruga Mile Kekina: Mržnja i nasilje u Hrvatskoj uvijek i isključivo dolazi s desnice
>>> VLADA IZGUBILA PODRŠKU BRANITELJA!? Vođe braniteljskog prosvjeda jasni – ”Nismo mi Plenkovićevi ni ničiji glasači”
>>> Udovica je gledala fotografije svog vjenčanja, a onda je otkrila detalj koji ju je slomio
Komentari

Komentari