epa06125399 Opposition demonstrators protest against the National Constituent Assembly in Caracas, Venezuela, 04 August 2017. Venezuela is installing the 500 member assembly denounced by opposition groups and international leaders and which will rewrite the constitution. EPA/Miguel Gutierrez

Video koji se proširio u nedjelju pokazuje skupinu muškaraca u vojnim odorama koji kažu kako započinju pobunu u gradu Valenciji kako bi obnovili demokraciju u Venezueli.

Zastupnik venezuelske Socijalističke stranke Diosdado Cabello govorio je o “terorističkom napadu”, a svjedokinja iz Valencije, oko dva sata udaljene od glavnog grada Caracasa, rekla je kako je čula pucnjavu tijekom noći na nedjelju.

Cabello je rekao u nedjelju da je “iregularna situacija”, za koju je ranije rekao da je “teroristički napad”, u Valenciji pod kontrolom.

Ranije u nedjelju, na internetu je objavljena video snimka skupine muškaraca u vojnim odorama koji su tvrdili da pokreću pobunu u Valenciji protiv nepopularnog ljevičarskog predsjednika Nicolasa Madura. (Hina)

KOmentari

Prati nas i ne propusti ekskluzive!