Petak, 7 kolovoza, 2020

Mađarski premijer: Nema kompromisa u svezi migracije! Moramo zaštititi kršćansku kulturu

Mađarski premijer Viktor Orban ojačao je odlučnost svoje administracije da obrani svoje građane i kršćanstvo u zemlji protiv sveopće kulturne i religijske migracije koje vode globalisti u Europi i šire

Tijekom tjednog intervjua na mađarskom javnom radiju, premijer Orban je ustvrdio da se europska politička podjela s lijeve i desne strane zamjenjuje onom koja pokreće migrantske internacionaliste protiv onih koji vjeruju u nacionalni suverenitet i sigurnost granica.

“Europa trenutno prolazi kroz transformaciju … Migracije su promijenile naš život”, rekao je Orban.

“Nećemo raditi kompromis po pitanju zaštite kršćanske kulture i protiv migracija. Sve ostalo je otvoreno za raspravu.”

“Kršćanska kultura ima prednost”– nastavio je.

“Ne želimo postati mješovita zemlja. Ne želimo migraciju. Želimo sačuvati našu sigurnost, a kroz našu obiteljsku politiku moći ćemo bez imigranata osigurati biološku budućnost Mađarske”.

Orban kaže kako surađuje s drugima da bi reformirali Europsku pučku stranku – koja trenutno ima većinu u Europskom parlamentu – kako bi prihvatila “antimigracijske snage”.

Međutim, ako taj plan ne uspije, Mađarska je spremna istražiti novu europsku inicijativu i započeti razgovore o tom procesu sa svojim bliskim saveznicima u Poljskoj.

Katie Hopkins trenutno snima dokumentarac o stanju Zapadne Europe zbog desetljeće duge globalističke politike.

Katy se pridružuje Davidu Knightu kako bi razgovarala o budućnosti Europljana koji sve više ne prepoznaju svoje “domovine”.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Komentari

Komentari