Nedjelja, 31 svibnja, 2020

LJUBOMORA OPET UDARA PO MODRIĆU: Ibrahimović osporava Lukinu zlatnu loptu

Švedski reprezentativac ponudio je svoje mišljenje o dodjeli Zlatne lopte Luki Modriću

Zlatan Ibrahimović poznat je po tome što često javno iznosi svoje nepopularne ili kontroverzne stavove, a slično je učinio i nedavno kada je upitan što misli o tome da je Luka Modrić dobio Zlatnu loptu ispred Cristiana Ronalda.

Podsjetimo, Modrić je prošlog ponedjeljka osvojio svoju prvu Zlatnu loptu, a Ronaldo mu je bio prvi pratitelj. Time je hrvatski veznjak prekinuo deset godina dug niz u kojem su Zlatnu loptu osvajali samo Lionel Messi i spomenuti Portugalac.

Optužuje lobi

Ipak, nisu svi bili sretni raspletom situacije, a jedan od njih je svakako i Zlatan Ibrahimović, koji dane pred nogometnu mirovinu krati igranjem u Americi. Šveđanin je upitan što misli o cijeloj situaciji, a njegov odgovor iznenadio je mnoge.

“Sada znamo da je Perez bio taj koji se natjecao s Messijem za Zlatnu loptu, a ne Ronaldo.”, rekao je Ibrahimović, jasno implicirajući da su Ronaldo i Modrić osvojili nagradu zato što su iza sebe imali Florentina Pereza i jak lobi Real Madrida, prenosi sportski.net

Cristiano Ronaldo je četiri od pet svojih nagrada osvojio kao igrač Real Madrida, a i Modrićeva je stigla u istom dresu. To je očito bilo dovoljno da Ibrahimović izvuče ovakav zaključak.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> ŠOKIRAO BUJANCA: Urednik televizije na kojoj se emitira Bujica praktički napao Bujanca

>>> (VIDEO) POLICAJCI U BIH ZATEKLI MIGRANTE U PROVALJENOJ KUĆI Pogledajte kako su ih ‘probudili’

>>> SRBI NA NOGAMA ZBOG UHIĆENJA: ‘Vukovar će biti grad bez ljudi, a Hrvatska bez Srba’

Komentari

Komentari