Četvrtak, 4 lipnja, 2020

Kirurga snimili kako spava na poslu, no ono što se krije u pozadini će vas ostaviti u šoku

Mnogi liječnici i medicinsko osoblje su pretrpani poslom, te moraju raditi smjene duže od 24 sata odjednom, samo da bi ispunili potrebe ljudi, ali mi to često ne vidimo dok vršimo pritisak na njih da nam pomognu.

Dok mi ne možemo kriviti bolesnike i njihovu rodbinu, zbog vršenja pritiska na medicinsko osoblje, da bi se što prije ispunile njihove potrebe, često ne vidimo kako oni ne stignu ni jesti na vrijeme da bi spasili tuđe živote.

Jedan od takvih je kirurg dr. Luo Heng koji radi u bolnici u Anhui provinciji u Kini, a nedavno je uhvaćen kako spava na dužnosti. Umjesto da se okome na njega, počeli su ga hvaliti na društvenim mrežama kada su saznali da je zadrijemao na podu, nakon što je obavio 5 operacija u 28 sati.

Mnogi od nas ne bi preživjeli da ne spavaju 24 sata, dok drugi ne funkcioniraju dobro nakon 16 sati. Za razliku od toga, dr. Heng redovito radi duge smjene i samo uspije brzo odspavati u međuvremenu.

To je razlog zašto ga mnogi ljudi hvale nakon što se ova fotografija pojavila na internetu. Mnogi su izrazili brigu zbog njegovog zdravlja, osobito ako stalno radi ovako duge smjene.

Drugi su također zabrinuti da liječnici nisu potpuno kompetentni da se brinu o svojim pacijentima ako se nisu dobro odmorili, i da to može utjecati na njihovu sposobnost donošenja odluka.

Što vi mislite o tome?

Izvor novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> MEDIJI SU VAM PREŠUTJELI: Hrvatska policija u panici, POSTAVILI OGRADU NA GRANICU krenulo 100.000 ljudi
>>> [VIDEO] Bugari u panici zbog ruskog oružja koje stiže u Srbiju
>>> STRANAČKA ELITA MU OVO NEĆE OPROSTITI: Penava razbio stari HDZov mit
>>> Nitko nije mogao vjerovati što je domaćica gostima u ‘Večeri za 5’ poslužila
>>> OPET SE SPREMA!? ĐUKANOVIĆ: Ovakvi postupci vode nas u rat, Europa i Amerika moraju stati ovome na kraj
Komentari

Komentari