Utorak, 27 listopada, 2020

Imate ovakve crne točkice na prozorima? Ne želite znati otkuda dolaze…

‘Pažljivo pregledajte zidove svoje kuće i vidite li nešto neobično što izgleda poput mrlja od boje, gledate u izmet pauka’

Žena koja je primijetila kako se po njezinu kućanstvu pojavljuju crne točkice potražila je pomoć na internetu kako bi utvrdila o čemu bi mogla biti riječ. Na fotografijama koje je objavila u jednoj grupi na Facebooku vide se crne točkice na okviru vrata, prenosi Magazin.hr

To je paukov izmet?!

“Zna li netko što bi ove točkice mogle biti?”, pitala je ostale članove pa dodala: “Počele su se pojavljivati ​​na pločicama u kuhinji kao nasumične mrlje, a onda je jutros ovo bilo na vrhu računala koje imamo u kuhinji.”

Facebook

Čarobna mješavina

“Pažljivo pregledajte zidove svoje kuće i vidite li nešto neobično što izgleda poput mrlja od boje, gledate u izmet pauka”, piše na mrežnoj stranici Animal Hype, koju vodi autorica i blogerica Elise McDonald.

Ona je dotičnoj objasnila kako je izmet paukova taman, polutekući ili mekan. S obzirom na paukovu prehranu, može imati nijanse crne, smeđe, bijele ili sive boje. Kako bi se uklonio izmet, preporučuje se miješanje male količine izbjeljivača s vodom, ostavljanje otopine na uprljanoj površini 15 minuta prije čišćenja te, po potrebi, ponavljanje cijeloga procesa.

Izvor: Magazin.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SLIJEDI LI HRVATSKOJ NOVI SCENARIJ? Uvodi se novi tip lockdowna, evo kako će izgledati…
>>> HOĆE NAS DOTIĆI: Upravo objavili: Evo po kojem tečaju će se kuna mijenjati za euro…
>>> PEOVIĆ U SABORU: “TUĐMAN JE RATNI ZLOČINAC!” A JUČER JE BRANILA TITA I PETOKRAKU!
>>> OTAC POGINULOG BRANITELJA POSLAO PORUKU BARBIRU I SVIMA KOJI VELIČAJU PETOKRAKU: “Ako je vaš stric poginuo pod petokrakom, moj sin je poginuo od nje”
Komentari

Komentari