Četvrtak, 22 listopada, 2020

Došla je kući nakon smjene od 14 sati u bolnici i sjela pojesti sendvič, a onda je ugledala suprugov status na Facebooku

Philip živi u New Yorku sa suprugom Jessicom. Ona je medicinska sestra. Iako se nikada ne žali i ne prigovara, Philip zna da se ona duboko u sebi osjeća iscrpljeno i preopterećeno. Nedavno je na Facebooku objavio dirljivu poruku posvećenu svojoj požrtvovnoj supruzi.

Gledao je Jessicu kako užurbano večera nakon 14-satne smjene. Njezina večera bio je sendvič. Nakon što večera, spremit će se za počinak, a ujutro počinje novi radni dan, piše Little Things.

“Ona ne voli da joj netko smeta ujutro i ja to poštujem”, napiso je Philip na Facebooku. “Istušira se, sveže kosu, nahrani psa, poljubi mene i užurbano odlazi na posao”.

Na poslu se brine o ljudima koji prolaze kroz svoje najgore dane u životu. Moždani udari, prometne nesreće, padovi, lomovi, oštećenja mozga i još mnogo toga. Ona se brine za majke, očeve, sestre, braću, prijatelje i obitelj. Nije važno tko ste i što se dogodilo. Ona će se pobrinuti za vas.

Ona radi i tijekom pauze za ručak i rijetko ima vremena za sjesti. Dolazi kući nakon 14 sati rada, skida svoje cipele koje su gazile kroz krv i suze, i samo želi sjesti. Ja ne pitam kako je provela dan, jer ona ne voli razgovarati o poslu kad je kod kuće i to je u redu. Kada poželi razgovarati, ja ću slušati.

Ponekad dolazi kući sretna, a ponekad tužna. No, bez obzira na to kako se osjeća, uvijek spremna odlazi na posao.

Zato je volim svim svojim srcem.

Moja supruga je moj heroj.”

Autor: novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Njemačka mijenja pravila: Evo što to znači za ljude koji dolaze iz Hrvatske
>>> Kupnja iz ‘noćne more’: Dala je blagajnici 50 kuna ne sluteći što je očekuje
>>> Ako skužite, možete raditi u CIA-i: Koliko razlika vidite na ove 2 fotke?
>>> JOSIĆ: “SDSS POSTAVLJA VIJENCE NA GROBLJE ŠAJKAČA a Vlada ne reagira, bi li Nijemci mogli postaviti spomenik nacistima u Staljingradu”?

 

Komentari

Komentari