Srijeda, 8 srpnja, 2020

Dok je ležala u bolnici, rekli su joj da će umrijeti, a onda je izgovorila 3 riječi nakon kojih se dogodilo čudo

Obitelj Pellettiere-Swapp iz Arizone (SAD) prošla je kroz nevjerovatno iskušenje. Bili su potpuno nemoćni dok su gledali kako 44-godišnja mama Lindi, koja je pala u komu, polako nestaje pred njihovim očima.

Lyndee je bez svijesti na podu prvi pronašao sin i pozvao hitnu pomoć. Odmah je priključena na aparate i prebačena u lokalnu bolnicu

Članovi obitelji su proveli 12 dana pored njezinog kreveta čekajući da sa probudi i vrati kući. Kako nije bilo promjena u njenom zdravstvenom stanju, liječnici su obitelji objavili loše vijesti – skidanje s aparata. Uslijedio je vrlo teško razdoblje.

Ništa nisu mogli poduzeti, samo su čekali i gledali je kako odlazi na onaj svijet.

Najgore od svega što je Lyndee mogla čuti i registrirati konverzaciju, koja se odvijala u njenoj blizini. Možete zamisliti u kakvom stanju nemoći se nalazila, dok su joj kroz glavu prolazile razne misli, a nije ih mogla podijeli s drugima.

Svi su mislili da se neće nikada oporaviti. Razmišljali su o pogrebu, htjeli su da joj ispune želju i doniraju organe. Kada je krenuo da se pozdravi, Sam je prišao supruzi i nekoliko puta joj ponovio: “Hoću da se boriš“.

Liječnici su je počeli skidati s aparata, ali u tom trenutku dogodilo se čudo. Lindi je izgovorila tri riječi, koje su izazvale jezu u sobi. Rekla je: “Ja sam borac” i izašla iz kome, kao da se ništa nije dogodilo.

“Pogledala sam mamu, koja mi je rekla “Bok”. Pala sam na koljena, nisam mogla izdržati i kontrolirati emocije, krenule su mi suze, jer sam se već oprostila od nje”, rekla je kćerka Amanda.

I dok njena djeca misle da buđenje iz kome predstavlja pravo čudo, Lyndee ne misli tako. Ona, ipak, ima poruku svim obiteljima, koje bi se jednog dana mogle naći u sličnoj situaciji.

“Ako ste u komi, ne mora značiti da ne možete čuti. Razgovarajte s voljenima, ako ste u mogućnosti. Oni vas čuju”, rekla je Lyndee.

Život je prolazan. Imajte na umu to i držite voljene svaki dan na okupu, jer nikad se zna što donosi sutra.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> BRKIĆ PRIZNAO: “Mi smo vratili Milanovića na vlast jer smo se sukobljavali s desnicom a ljevicu puštali na miru”
>>> NOVO OKTKRIĆE: Korona virus može izazvati TRAJNE POSLJEDICE
>>> Penava o popisu stanovništva: U Ratarskoj ulici u Vukovaru zadnji kućni broj 50, a na broju 84 ima prijavljenih Vukovaraca
>>> I JAMES BOND postao žrtvom KORONAVIRUSA!
>>> ŠTO SE DOISTA DOGAĐA S MIGRANTIMA NA GRANICI? Policajac s lica mjesta: ‘Evo vam istine!’
Komentari

Komentari