Utorak, 22 rujna, 2020

Dječak je nestao na obiteljskom putovanju: Iako su mislili da je mrtav, on im je otkrio tajnu kako je preživio!

Načini na koje se djeca zabavljaju i provode vrijeme su se mijenjali ovisno o razdobljima. Prije su se dječaci pridruživali izviđačima u kojima su učili važne vještine za preživljavanje kao što je paljenje vatre i pronalaženje skloništa. No od nedavno se djeca više igraju u virtualnom svijetu nego vani.

Malachi Bradley je jedan od rijetkih dječaka kojemu je otac oduzeo mobitel i naučio ga kako preživjeti u divljini. Dobra je stvar što je pazio kada ga je tata učio jer su te vještine spasile njegov život.

10-godišnji Malachi je zaokupio pažnju nacionalnih vijesti kada je na vidjelo izašla priča o njegovu preživljavanju. Planinario je sa svojom obitelju u divljini Utaha kada je zalutao. Malachi se odlutao kako bi pronašao divljih gljiva koje je htio pripremiti zajedno s ribom koju su prije toga upecali. No, nije se vratio u kamp.

Teški teren divljine u kojoj se našao bi predstavljao izazov i najiskusnijim muškarcima, tako da su dječakovi roditelji pomislili da ga više nikada neće vidjeti.

30 sati nakon nestanka, pronađen je zdrav i siguran. Njegova obitelj je zamolila da se njihova imena ne spominju, ali su sretni što je cijela situacija dobro završila. No, postoji jedno pitanje na koje svi žele odgovor – kako je ovaj 10-godišnjak uspio preživjeti?

Djeca mogu biti uporna, ali se Malachi borio za svoj život jer mu je on zapravo i bio ugrožen. Njegova je teta rekla da su Malachi i njegovi prijatelji, tjedan dana prije puta, igrali igru „Što bismo napravili da se izgubimo?“.

Pogledajte priloženi video kako bi se uvjerili u ovu priču i vidjeli kako ovaj dječak demonstrira svoje vještine preživljavanja u divljini.

Izvor: novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Kraj Rakitićeve ere u Barceloni: Španjolci objavili gdje će vatreni nastaviti karijeru
>>> Kosor prozvala Miloševića uoči Oluje – Treba jasno reći što misli…
>>> Evo tko je financijaš radikalne ljevice! ‘Do neba je razočaran socijaldemokratima, ovdje vidi novu priliku.’ Peović sve prebacila na Tomaševića…
>>> DSS žestoko protiv odlaska SDSS-a u Knin: Na tragu postupka Milorada Pupovca kada su ga helikopterom dovezli u Sabor da njegov glas bude presudan u promjeni Ustava
>>> OOO NE: Nacionalni stožer zatražio da se opet uspostave karantene
Komentari

Komentari